Η μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων
σε όλη την Ευρώπη

Πόρτες

Πόρτες και κάσες για τον μη οικιακό οικοδομικό τομέα

Εδώ και δεκαετίες η Hörmann έχει εμπλουτίσει την παραγωγή πορτών μέχρι τη σημερινή της ολοκληρωμένη μορφή. Εκτός από αυτήν την πολύπλευρη παλέτα για τον μη οικιακό οικοδομικό τομέα η Hörmann προσφέρει επίσης εξατομικευμένες λύσεις. Εργοστάσια υψηλής εξειδίκευσης αναπτύσσουν και παράγουν δομικά στοιχεία, τα οποία χαρακτηρίζονται για την ποιότητα, την ασφαλή λειτουργία και τη μεγάλη διάρκεια ζωής.
Με παρουσία στις σημαντικότερες διεθνείς οικονομικές περιοχές αποτελούμε έναν δυνατό και πολλά υποσχόμενο συνεργάτη για την οικιστική και βιομηχανική κατασκευή.

Πόρτες πολλαπλών λειτουργιών

Οι πόρτες πολλαπλών λειτουργιών Hörmann από χάλυβα και ανοξείδωτο χάλυβα ενδείκνυνται για πολύπλευρη εσωτερική ή εξωτερική χρήση. Οι μονόφυλλες και δίφυλλες πόρτες τοποθετούνται εκεί όπου απαιτούνται στιβαρά κουφώματα. Με πολυάριθμες πρόσθετες λειτουργίες όπως πυροπροστασία και καπνοπροστασία, ηχομόνωση ή αντιδιαρρηκτική προστασία.


Μετάβαση στις πόρτες πολλαπλών λειτουργιών

Πόρτες από χάλυβα και ανοξείδωτο χάλυβα STS / STU

Οι πόρτες πολλαπλών λειτουργιών από χάλυβα προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα: πόρτες διαφόρων απαιτήσεων λειτουργίας, που τοποθετούνται στο ίδιο επίπεδο κτιρίου, ταιριάζουν τέλεια μεταξύ τους χάρη στην ομοιόμορφη όψη των πορτών. Οι πόρτες από χάλυβα και ανοξείδωτο χάλυβα STS / STU κερδίζουν τις εντυπώσεις χάρη στη χωνευτή, κομψή τους εμφάνιση.

 

Μετάβαση στις πόρτες από χάλυβα και ανοξείδωτο χάλυβα STS / STU

 

Πόρτες για τον οικιστικό τομέα

Εσωτερικές πόρτες

Ανακαλύψτε τη νέα άνεση: με εσωτερικές πόρτες υψηλής ποιότητας. Το σπίτι μας αποτελεί το κέντρο της ζωής μας, το καταφύγιό μας, την όαση ευημερίας μας. Οι εσωτερικές πόρτες που διαθέτουμε συμβάλλουν σε αυτό και χαρίζουν στην οικία σας επιπλέον άνεση.

 

στις εσωτερικές πόρτες

Λειτουργικές πόρτες για τον οικιστικό τομέα

Πόρτες υψηλής ποιότητας από χάλυβα: για την ασφαλή είσοδο στο υπόγειο, το στεγνωτήριο ή το play room, το παιδικό δωμάτιο, τη σοφίτα ή την είσοδο από το γκαράζ στο σπίτι.

 

Μετάβαση στις λειτουργικές πόρτες για τον οικιστικό τομέα

Πλαϊνές πόρτες γκαράζ

Οι πλαϊνές πόρτες είναι απλά πρακτικές. Η Hörmann προσφέρει για τη μονοκόμματη γκαραζόπορτα, την σπαστή γκαραζόπορτα ή την γκαραζόπορτα ρολό RollMatic την πλαϊνή πόρτα γκαράζ με ομοιόμορφη εμφάνιση.

 

Μετάβαση στις πλαϊνές πόρτες γκαράζ

Καλοί λόγοι για να επιλέξετε πόρτες Hörmann

Επώνυμη ποιότητα από τη Γερμανία

Επώνυμη ποιότητα από τη Γερμανία

Τα προϊόντα Hörmann σχεδιάζονται και παράγονται σε εξειδικευμένα εργοστάσια. 

Προϊόντα για πολλές γενιές

Προϊόντα για πολλές γενιές

Τεστ μεγάλης διαρκείας υπό πραγματικές συνθήκες εξασφαλίζουν ανθεκτικά προϊόντα σειράς σε ποιότητα Hörmann.

Ατενίζοντας το μέλλον

Ατενίζοντας το μέλλον

Η Hörmann δίνει το καλό παράδειγμα. Για αυτό η επιχείρηση καλύπτει ήδη σήμερα το 100% των ενεργειακών αναγκών της από οικολογικό ρεύμα.