Για κάθε χώρο του σπιτιού
η κατάλληλη πόρτα

Πόρτες

Πόρτες εισόδου

Θέλετε η νέα πόρτα εισόδου σας θα είναι κάτι ιδιαίτερο. Θέλετε να ταιριάζει στο στιλ του σπιτιού σας, να είναι αντιπροσωπευτική και να εκφράζει το καλό γούστο σας. Επίσης θέλετε η πόρτα εισόδου σας να ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις ασφαλείας και να εξοικονομεί ενέργεια με υψηλές τιμές θερμομόνωσης.

Μετάβαση στις πόρτες εισόδου

Πόρτες εισόδου

Οι υψηλής ποιότητας πόρτες εισόδου διαθέτουν καλές τιμές θερμομόνωσης, αξιόπιστο εξοπλισμό ασφαλείας, μεγάλη επιλογή σχεδίων και ελκυστική σχέση τιμής-απόδοσης.

 

Μετάβαση στις πόρτες εισόδου

Εσωτερικές πόρτες

Ανακαλύψτε τη νέα άνεση: με εσωτερικές πόρτες υψηλής ποιότητας. Το σπίτι μας αποτελεί το κέντρο της ζωής μας, το καταφύγιό μας, την όαση ευημερίας μας. Οι εσωτερικές πόρτες συμβάλλουν σε αυτό και χαρίζουν στην οικία σας επιπλέον άνεση.

Μετάβαση στις πόρτες διαμερισμάτων

Λειτουργικές πόρτες για το σπίτι σας

Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για νεόδμητες κατασκευές ή ανακαινίσεις, η Hörmann προσφέρει για κάθε περιοχή του σπιτιού την κατάλληλη πόρτα. Πόρτες ασφαλείας για το υπόγειο ή την είσοδο του γκαράζ, πόρτες πυρασφαλείας για το λεβητοστάσιο ή πόρτες πολλαπλών χρήσεων για το play room – οι υψηλής ποιότητας χαλύβδινες πόρτες χαρίζουν στο σπίτι σας άνεση και ασφάλεια.

Μετάβαση στις λειτουργικές πόρτες για το σπίτι σας

Πλαϊνές πόρτες γκαράζ

Οι πλαϊνές πόρτες είναι απλά πρακτικές. Η Hörmann προσφέρει για τη μονοκόμματη γκαραζόπορτα, την σπαστή γκαραζόπορτα ή την γκαραζόπορτα ρολό RollMatic την πλαϊνή πόρτα γκαράζ με ομοιόμορφη εμφάνιση.

Μετάβαση στις πλαϊνές πόρτες γκαράζ