Μηχανισμοί κίνησης για γκαραζόπορτες

Άνεση και ασφάλεια για το σπίτι σας

Ποιος θέλει να βγει από το αυτοκίνητο σε αέρα και βροχή, απλώς και μόνο για να ανοίξει το γκαράζ. Με έναν μηχανισμό κίνησης γκαραζόπορτας Hörmann έχετε πάντα "απευθείας πρόσβαση", αφού ανοίγετε την γκαραζόπορτα και την αυλόπορτα γρήγορα, άνετα και με ασφάλεια μέσω τηλεχειριστηρίου ενώ βρίσκεστε μέσα στο αυτοκίνητο. Με τη άνετο και γρήγορο SupraMatic, την οικονομική ProMatic, καθώς και το ProMatic Akku, τον μηχανισμό κίνησης για γκαράζ χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, η Hörmann προσφέρει πρωτοποριακή τεχνολογία μηχανισμών κίνησης.

Το ασύρματο σύστημα BiSecur είναι στάνταρ σε όλους τους μηχανισμούς κίνησης γκαραζόπορτας. Το καινοτόμο ασύρματο σύστημα της Hörmann με αναζήτηση κατάστασης είναι ό,τι χρειάζεστε χάρη στις μοναδικές λειτουργίες άνεσης και ασφάλειας που προσφέρει, καθώς και την αναζήτηση κατάστασης, όλα αυτά με μοναδικό σχεδιασμό και γυαλιστερή υφή.

Με την πύλη Hörmann BiSecur μπορείτε να ελέγχετε τους μηχανισμούς κίνησης γκαραζόπορτας και αυλόπορτας, την πόρτα εισόδου Hörmann* και άλλες συσκευές άνετα, μέσω smartphone ή tablet. Επιπλέον μπορεί να εμφανίζεται η θέση του μηχανισμού κίνησης της γκαραζόπορτας και της αυλόπορτας καθώς και το αν είναι κλειδωμένη η οικιακή πόρτα* σας.

*με ειδικό εξοπλισμό

Garagentor-Antriebe - Beruhigend Sicher

SupraMatic

Αυτός ο συνδυασμός ταχύτητας και άνεσης θα σας συναρπάσει. Η σπαστή γκαραζόπορτά σας ανοίγει γρηγορότερα και μπορείτε να μπαίνετε απευθείας από το δρόμο στο γκαράζ σας. Επίσης, θα λατρέψετε τις λεπτομέρειες άνεσης, όπως είναι το πρόσθετο ύψος ανοίγματος, π.χ. για τον αερισμό του γκαράζ, και ο φωτισμός μηχανισμού κίνησης που ενεργοποιείται ξεχωριστά μέσω του τηλεχειριστηρίου σας. Το περίβλημα του μηχανισμού κίνησης από βουρτσισμένο αλουμίνιο χαρίζει στο SupraMatic εξαιρετική εμφάνιση.

ProMatic

Ο μηχανισμός κίνησης γκαραζόπορτας ProMatic κατασκευάζεται με βάση δοκιμασμένες τεχνολογίες της Hörmann – όπως όλοι οι κορυφαίοι μηχανισμοί κίνησης για γκαραζόπορτες της Hörmann. Αυτό εγγυάται αξιόπιστη λειτουργία σε ελκυστική τιμή. Και σε γκαράζ χωρίς ρεύμα δεν πρέπει να στερείστε άνεσης στους μηχανισμούς κίνησης. Το ProMatic Akku σας δίνει τη δυνατότητα. Είναι εύκολο στη μεταφορά και μπορεί να φορτιστεί σε ελάχιστες ώρες, ιδιαίτερα πρακτικό χάρη στην προαιρετική ηλιακή μονάδα.

Καλοί λόγοι για να επιλέξετε έναν μηχανισμό κίνησης γκαραζόπορτας της Hörmann

Ασύρματο σύστημα BiSecur με πιστοποιημένη ασφάλεια

Ασύρματο σύστημα BiSecur με πιστοποιημένη ασφάλεια

Το αμφίδρομο και ιδιαίτερα ασφαλές κρυπτογραφημένο ασύρματο σύστημα BiSecur αποτελεί τεχνολογία του μέλλοντος για τον άνετο και ασφαλή χειρισμό μηχανισμών κίνησης γκαραζοπορτών, αυλοπορτών, πορτών, φωτισμού και πολλών ακόμη.

Η νέα, εξαιρετικά ασφαλής διαδικασία κρυπτογράφησης BiSecur της Hörmann με σταθερή εμβέλεια χωρίς παρεμβολές σας δίνει την αίσθηση ασφάλειας ότι κανένας ξένος δεν μπορεί να αντιγράψει το ασύρματο σήμα σας. Ο έλεγχος και η πιστοποίηση έχει γίνει από τους ειδικούς σε θέματα ασφαλείας του πανεπιστημίου Ruhr του Bochum.
Τέλεια προσαρμογή και 100 % συμβατότητα

Τέλεια προσαρμογή και 100 % συμβατότητα

Όλοι οι μηχανισμοί κίνησης BiSecur, οι δέκτες και τα στοιχεία χειρισμού είναι 100 % συμβατά. Με το τηλεχειριστήριο ή π.χ. ένα ασύρματο πλήκτρο κωδικού ανοίγετε άνετα εκτός από την γκαραζόπορτα και την αυλόπορτα που είναι εξοπλισμένη με μηχανισμό κίνησης Hörmann, τους μηχανισμούς κίνησης πορτών ή άλλες συσκευές με δέκτη BiSecur.
Με την εφαρμογή* μας και με την  πύλη BiSecur μπορείτε να χειρίζεστε άνετα τους μηχανισμούς κίνησης γκαραζόπορτας και αυλόπορτας της Hörmann, την οικιακή πόρτα** Hörmann

ή τον μηχανισμό κίνησης εσωτερικής πόρτας PortaMatic καθώς και άλλες συσκευές μέσω smartphone ή tablet.

* Για smartphone ή tablet με λειτουργικό σύστημα iOS και Android.
** Για αυτήν τη λειτουργία η πόρτα εισόδου Hörmann ThermoCarbon / ThermoSafe πρέπει να είναι εξοπλισμένη με την αυτόματη κλειδαριά S5 / S7 Smart.
Χρήσιμη λειτουργία εύρεσης της θέσης της πόρτας

Χρήσιμη λειτουργία εύρεσης της θέσης της πόρτας

Δεν χρειάζεται πλέον να βγαίνετε έξω υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες,  προκειμένου να δείτε αν η γκαραζόπορτά σας είναι κλειστή. Με το πάτημα ενός πλήκτρου το χρώμα της λυχνίας LED στο τηλεχειριστήριο HS 5 BS σας δείχνει τη θέση της πόρτας. Αν θέλετε, με ένα ακόμη πάτημα του πλήκτρου *** η πόρτα κλείνει. Ο χειρισμός της πόρτας δεν ήταν ποτέ πιο άνετος και πιο ασφαλής.

***  Σε περίπτωση χειρισμού χωρίς οπτική επαφή με την πόρτα, απαιτείται ένα πρόσθετο φωτοκύτταρο


Βραβευμένη σχεδίαση

Βραβευμένη σχεδίαση

Τα αποκλειστικά τηλεχειριστήρια BiSecur ξεχωρίζουν για τη σχεδίαση σε μαύρο ή λευκό και το κομψό σχήμα, που εφαρμόζει ιδιαίτερα άνετα στο χέρι.
Τα τηλεχειριστήρια Hörmann BiSecur με προαιρετική γυαλιστερή επιφάνεια σε όψη λάκας πιάνου βραβεύτηκαν με το reddot design award για την αποκλειστική σχεδίασή τους.

Απεικόνιση: τηλεχειριστήριο HS 5 BS με σταθμό τηλεχειριστηρίου (προαιρετικά).

Ασφαλής

Ασφαλής

Οι αυτόματες γκαραζόπορτες της Hörmann κάνουν τη ζωή των διαρρηκτών δύσκολη: μόλις η πόρτα κλείσει, η αρπάγη ασφαλίζει αυτόματα στο στοπ του σιδηρόδρομου. Η πόρτα κλειδώνει αμέσως και εμποδίζει την παραβίαση με λοστό. Αυτή η ασφάλιση λειτουργεί καθαρά μηχανικά και, σε αντίθεση με τους μηχανισμούς κίνησης άλλων κατασκευαστών, είναι ενεργή και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Αξιόπιστος

Αξιόπιστος

Η αξιόπιστη αυτόματη διακοπή λειτουργίας σταματάει την πόρτα αμέσως σε περίπτωση που υπάρχει εμπόδιο. Για ακόμη περισσότερη προστασία και ασφάλεια, συνιστούμε την τοποθέτηση ενός φωτοκύτταρου. Στον μηχανισμό κίνησης Hörmann SupraMatic P περιλαμβάνεται ήδη στον βασικό εξοπλισμό.

Χάρη στην ομαλή εκκίνηση και στον ομαλό τερματισμό η πόρτα ανοίγει και κλείνει ομαλά και αθόρυβα. Οι φάσεις εκκίνησης και σταματήματος μπορούν να ρυθμιστούν ξεχωριστά για την γκαραζόπορτά σας. Έτσι προστατεύετε την γκαραζόπορτά σας ώστε να μπορείτε να την απολαύσετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Ταχύτητα τούρμπο

Ταχύτητα τούρμπο

Ο μηχανισμός κίνησης SupraMatic κάνει την σπαστή γκαραζόπορτα της Hörmann που διαθέτετε ταχύτερη και ασφαλέστερη. Έως 50% μεγαλύτερη ταχύτητα ανοίγματος σημαίνει μεγαλύτερη ασφάλεια και λιγότερο άγχος σε πολυχρησιμοποιούμενες εισόδους γκαράζ. Συγκρίνετε την ταχύτητα ανοίγματος του μηχανισμού κίνησης SupraMatic με αυτήν των κοινών μηχανισμών κίνησης.

Με πιστοποίηση

Με πιστοποίηση

Οι μηχανισμοί κίνησης γκαραζόπορτας Hörmann κατασκευάζονται ώστε να είναι απόλυτα συμβατοί με τις σπαστές γκαραζόπορτες της Hörmann και ελέγχονται και πιστοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες TTZ "Αντιδιαρρηκτική προστασία για γκαραζόπορτες" από ανεξάρτητα ινστιτούτα ελέγχου.

Κατάλογοι
Βίντεο
Garagentor-Antriebe - Beruhigend Sicher

Μηχανισμοί κίνησης γκαραζόπορτας - Καθησυχαστική ασφάλεια

BiSecur - Funksystem mit zertifizierter Sicherheit

Ασύρματο σύστημα BiSecur της Hörmann: Ασφάλεια, άνεση, αποκλειστικότητα