πλευρική σπαστή πόρτα

Η πόρτα για ειδικές περιπτώσεις τοποθέτησης και ειδικές απαιτήσεις

Οι πλευρικές σπαστές γκαραζόπορτες της Hörmann αποτελούν την ιδανική λύση για ειδικές περιπτώσεις τοποθέτησης. Σε αντίθεση με τις μονοκόμματες, τις σπαστές και τις γκαραζόπορτες ρολό, αυτή η γκαραζόπορτα δεν ανοίγει προς τα πάνω αλλά προς το πλάι. Ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα, όταν για παράδειγμα η οροφή του γκαράζ πρέπει να παραμείνει ελεύθερη για την αποθήκευση αντικειμένων (σανίδων του σερφ) ή όταν το φύλλο της πόρτας δεν μπορεί να ανοίξει ή να στερεωθεί κάτω από την οροφή για τεχνικούς λόγους (λοξή στέγη, χαμηλό πρέκι, σωλήνες αποχέτευσης).

Τα πάνελ με πλήρωση αφρού πολυουρεθάνης πάχους 42 mm προσφέρουν πολύ καλή ηχομόνωση και θερμομόνωση καθώς και μεγάλη αντοχή του φύλλου πόρτας και αθόρυβη λειτουργία.

Ραμποτέ L

σε Titan Metalic CH703

Συνοπτική παρουσίαση σχεδίων

Επιλέξτε την πόρτα των ονείρων σας ανάμεσα σε επτά σχέδια πορτών – από τα κομψά ραμποτέ M και L, την κλασική όψη ταμπλάδων μέχρι τα αποκλειστικά σχέδια με τζάμια και διακοσμητικά ανοξείδωτου χάλυβα.

Ραμποτέ M

Traffic white RAL 9016

Ραμποτέ L

Traffic white RAL 9016

Ταμπλάς

Traffic white RAL 9016

Ραμποτέ L, σχέδιο 461

Traffic white RAL 9010

Ραμποτέ L, σχέδιο 462

Traffic white RAL 9016

Ραμποτέ L, σχέδιο 469

Traffic white RAL 9016

Ραμποτέ L, σχέδιο 481

Traffic white RAL 9016

Έχετε την επιλογή

Διαμορφώστε την γκαραζόπορτα ακριβώς στα μέτρα σας.
Επιλέξτε ανάμεσα σε έως 4 επιφάνειες, που μπορούν να προσαρμοστούν χρωματικά στην όψη του σπιτιού σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 15 βασικά χρώματα ίδιας τιμής, περ. 200 χρώματα RAL και 3 μοτίβα Decograin. Για να χαρείτε τη νέα σας πόρτα για πολύ καιρό, οι επιφάνειες των πορτών μας προστατεύονται από τη σκουριά. Το υλικό θερμού γαλβανισμού και ένα υψηλής ποιότητας αμφίπλευρο αστάρωμα πολυεστέρα απωθούν το νερό της βροχής.

Woodgrain

Στην οικονομική, στιβαρή επιφάνεια Woodgrain, με αυθεντική όψη ξύλου, μπορείτε να εξαλείψετε χάρη στην ανάγλυφη επιφάνεια τις γρατσουνιές χωρίς να μείνει κανένα ορατό σημάδι.

Sandgrain

Η λεπτεπίλεπτη επιφάνεια Sandgrain χαμηλού κόστους ενδείκνυται ιδιαίτερα για μοντέρνα σπίτια.

Silkgrain

Η μεταξένια επιφάνεια Silkgrain που προσδίδει κομψή όψη στην πόρτα αποτελεί την καλύτερη επιλογή για σύγχρονες αρχιτεκτονικές εφαρμογές.

Decograin

Οι επιφάνειες Decograin χαρίζουν στην σπαστή γκαραζόπορτα μια πιστή, χαρακτηριστική εμφάνιση ξύλου ή μια κομψή ανθρακί μεταλλική όψη.

Καλοί λόγοι για να επιλέξετε την πλευρική σπαστή γκαραζόπορτα της Hörmann

Χαμηλό βάρος, αθόρυβη λειτουργία, ακρίβεια

Χαμηλό βάρος, αθόρυβη λειτουργία, ακρίβεια

Διπλοί οδηγοί

Τα πάνελ με αφρό PU πάχους 42 mm οδηγούνται πάνω με ανθεκτικούς διπλούς οδηγούς και κάτω σε μια στρογγυλεμένη ράγα εδάφους με ασφάλεια και ακρίβεια. Η ανοιχτή κατασκευή στα δύο άκρα επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό της ράγας εδάφους.

Αξιόπιστος

Αξιόπιστος

Προστασία δακτύλων εσωτερικά και εξωτερικά

Το ιδανικά προσαρμοσμένο σχήμα των τμημάτων πόρτας στις ενώσεις πάνελ και των μεντεσέδων εμποδίζει την ενσφήνωση των δακτύλων.

Διπλή διακοπή λειτουργίας

Η αξιόπιστη διακοπή λειτουργίας επενεργεί τόσο κατά το άνοιγμα όσο και κατά το κλείσιμο της πόρτας. Όταν παρουσιάζονται απρόσμενα εμπόδια στην περιοχή ανοίγματος και στον οδηγό τοίχου, η πόρτα σταματά αμέσως.

Έτσι προστατεύονται τα άτομα από τυχόν τραυματισμούς και δεν προκαλούνται ζημιές σε οχήματα ή αντικείμενα.
Άνεση

Άνεση

Πιο γρήγορη είσοδος στο γκαράζ

Και για τη διέλευση ατόμων οι πλευρικές σπαστές πόρτες μπορούν επίσης να ανοίγουν μερικώς γρήγορα και εύκολα. Έτσι έχετε πιο γρήγορη πρόσβαση στο γκαράζ, π.χ. για να πάρετε το ποδήλατό σας.

Μεγαλύτερη άνεση με αυτόματο μερικό άνοιγμα

Σε πόρτες με μηχανισμό κίνησης το πλάτος της διέλευσης πεζών μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με τις ανάγκες.

Ο χειρισμός γίνεται με τηλεχειριστήριο ή μέσω του προαιρετικού πόμολου με ασύρματη μονάδα.
Ασφαλής

Ασφαλής

Μηχανική αρπάγη

Οι σπαστές γκαραζόπορτες Hörmann με αυτοματισμό είναι απαραβίαστες - οι απρόσκλητοι επισκέπτες δεν έχουν καμιά ελπίδα. Όταν η γκαραζόπορτα είναι κλειστή, η αρπάγη κλειδώνει αμέσως αυτόματα και ερμητικά στον οδηγό του μηχανισμού, κάνοντας την παραβίαση με λοστό αδύνατη.

Αυτή η πατενταρισμένη ασφάλιση πόρτας λειτουργεί καθαρά μηχανικά και συνεπώς παραμένει ενεργή ακόμη και σε διακοπές ρεύματος, σε αντίθεση με τους μηχανισμούς κίνησης του ανταγωνισμού. Επιπλέον συνδέουν δύο άγκιστρα στο πλάι της πόρτας το άκρο του φύλλου πόρτας σταθερά με την πλευρική κάσα.
Ασύρματο σύστημα BiSecur με πιστοποιημένη ασφάλεια

Ασύρματο σύστημα BiSecur με πιστοποιημένη ασφάλεια

Το αμφίδρομο και ιδιαίτερα ασφαλές κρυπτογραφημένο ασύρματο σύστημα BiSecur αποτελεί τεχνολογία του μέλλοντος για τον άνετο και ασφαλή χειρισμό μηχανισμών κίνησης γκαραζοπορτών, αυλοπορτών, πορτών, φωτισμού και πολλών ακόμη.

Η νέα, εξαιρετικά ασφαλής διαδικασία κρυπτογράφησης BiSecur της Hörmann με σταθερή εμβέλεια χωρίς παρεμβολές σας δίνει την αίσθηση ασφάλειας ότι κανένας ξένος δεν μπορεί να αντιγράψει το ασύρματο σήμα σας. Ο έλεγχος και η πιστοποίηση έχει γίνει από τους ειδικούς σε θέματα ασφαλείας του πανεπιστημίου Ruhr του Bochum.
Τέλεια προσαρμογή και 100 % συμβατότητα

Τέλεια προσαρμογή και 100 % συμβατότητα

Όλοι οι μηχανισμοί κίνησης BiSecur, οι δέκτες και τα στοιχεία χειρισμού είναι 100 % συμβατά. Με το τηλεχειριστήριο ή π.χ. ένα ασύρματο πλήκτρο κωδικού ανοίγετε άνετα εκτός από την γκαραζόπορτα και την αυλόπορτα που είναι εξοπλισμένη με μηχανισμό κίνησης Hörmann, τους μηχανισμούς κίνησης πορτών ή άλλες συσκευές με δέκτη BiSecur.
Με την εφαρμογή* μας και με την  πύλη BiSecur μπορείτε να χειρίζεστε άνετα τους μηχανισμούς κίνησης γκαραζόπορτας και αυλόπορτας της Hörmann, την οικιακή πόρτα** Hörmann

ή τον μηχανισμό κίνησης εσωτερικής πόρτας PortaMatic καθώς και άλλες συσκευές μέσω smartphone ή tablet.

* Για smartphone ή tablet με λειτουργικό σύστημα iOS και Android.
** Για αυτήν τη λειτουργία η πόρτα εισόδου Hörmann ThermoCarbon / ThermoSafe πρέπει να είναι εξοπλισμένη με την αυτόματη κλειδαριά S5 / S7 Smart.
Χρήσιμη λειτουργία εύρεσης της θέσης της πόρτας

Χρήσιμη λειτουργία εύρεσης της θέσης της πόρτας

Δεν χρειάζεται πλέον να βγαίνετε έξω υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες,  προκειμένου να δείτε αν η γκαραζόπορτά σας είναι κλειστή. Με το πάτημα ενός πλήκτρου το χρώμα της λυχνίας LED στο τηλεχειριστήριο HS 5 BS σας δείχνει τη θέση της πόρτας. Αν θέλετε, με ένα ακόμη πάτημα του πλήκτρου *** η πόρτα κλείνει. Ο χειρισμός της πόρτας δεν ήταν ποτέ πιο άνετος και πιο ασφαλής.

***  Σε περίπτωση χειρισμού χωρίς οπτική επαφή με την πόρτα, απαιτείται ένα πρόσθετο φωτοκύτταρο


Βραβευμένη σχεδίαση

Βραβευμένη σχεδίαση

Τα αποκλειστικά τηλεχειριστήρια BiSecur ξεχωρίζουν για τη σχεδίαση σε μαύρο ή λευκό και το κομψό σχήμα, που εφαρμόζει ιδιαίτερα άνετα στο χέρι.
Τα τηλεχειριστήρια Hörmann BiSecur με προαιρετική γυαλιστερή επιφάνεια σε όψη λάκας πιάνου βραβεύτηκαν με το reddot design award για την αποκλειστική σχεδίασή τους.

Απεικόνιση: τηλεχειριστήριο HS 5 BS με σταθμό τηλεχειριστηρίου (προαιρετικά).

Μονοκόμματος ανεμοφράκτης

Μονοκόμματος ανεμοφράκτης

  • στάνταρ ράγα εδάφους
  • μονοκόμματος ανεμοφράκτης
  • ανεμπόδιστη πρόσβαση
  • υδατοστεγανότητα κατηγορίας 2
  • αεροδιαπερατότητα κατηγορίας 2

Συλλογή εικόνων

Ραμποτέ M

σε Traffic white RAL 9016

Ταμπλάς

σε Decograin Golden Oak

Ραμποτέ L

Σχέδιο 461, σε απόχρωση Hörmann CH 703

Κατάλογοι
Βίντεο
Garagentor-Antriebe - Beruhigend Sicher

Μηχανισμοί κίνησης γκαραζόπορτας - Καθησυχαστική ασφάλεια

BiSecur - Funksystem mit zertifizierter Sicherheit

Ασύρματο σύστημα BiSecur της Hörmann: Ασφάλεια, άνεση, αποκλειστικότητα