Γκαραζόπορτες RollMatic

Γενική χρήση

Τα κλειστά ρολά και οι πολύσπαστες πόρτες οροφής ανοίγουν κατακόρυφα και δεν πιάνουν καθόλου χώρο  στο γκαράζ. Η κατασκευαστική αυτή αρχή σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως τον χώρο μέσα και μπροστά από το γκαράζ. Το σχήμα του ανοίγματος του γκαράζ δεν παίζει κανένα ρόλο κατά την τοποθέτηση, είτε είναι ορθογώνιο, λοξό, με θολωτό ή ημικυκλικό τόξο.

Για να ταιριάζει η πόρτα τέλεια στην αρχιτεκτονική του σπιτιού σας, προσφέρουμε το κλειστό ρολό RollMatic και την πολύσπαστη πόρτα οροφής RollMatic OD σε διάφορα σχέδια.

Για μια φυσική όψη της πόρτας επιλέξτε ένα από τα δύο ξύλινα μοτίβα των επιφανειών Decograin ή Decopaint. Για μια ιδιαίτερα πολυτελή όψη της πόρτας συνιστούμε τη νέα απόχρωση Noir 2100 Sablé ανθρακί μεταλλικό. Ή επιλέξτε ένα από τα 11 χρώματα πόρτας στην ίδια τιμή.

Και φυσικά θα βρείτε σε εμάς πλαϊνές πόρτες για ομοιόμορφη εμφάνιση.

Γκαραζόπορτα RollMatic

σε Noir 2100 Sablé ανθρακί μεταλλικό

Γκαραζόπορτες RollMatic

Το κλειστό ρολό RollMatic διαθέτει πολυάριθμες καινοτόμες λεπτομέρειες, που έχουν έναν μόνο στόχο: να σας προσφέρουν ασφάλεια και άνεση. Από την εξαιρετικά εύκολη τοποθέτηση μέχρι τις εξελιγμένες ευρεσιτεχνίες ασφαλείας διαμορφώνεται ένα άψογο προϊόν από όλες τις απόψεις.

Ο στάνταρ μηχανισμός κίνησης είναι τοποθετημένος εκτός της επένδυσης του άξονα περιέλιξης για εύκολη συντήρηση. Το ενσωματωμένο σύστημα ομαλής εκκίνησης και τερματισμού του μηχανισμού κίνησης διασφαλίζει την αθόρυβη λειτουργία της γκαραζόπορτας, ενώ ταυτόχρονα την προστατεύει. Χάρη στο ελατήριο εξισορρόπησης και τον απολύτως αξιόπιστο αυτοματισμό απενεργοποίησης η χρήση πρεσοστάτη καθίσταται περιττή.

Γκαραζόπορτα ρολό RollMatic

σε Traffic white RAL 9016

Πολύσπαστη πόρτα οροφής RollMatic OD

Πολύσπαστη πόρτα οροφής RollMatic OD

σε γκρι ανθρακί RAL 7016

Πολύσπαστη πόρτα οροφής RollMatic OD

σε Traffic white RAL 9016

Η πολύσπαστη πόρτα οροφής  εξοικονόμησης χώρου RollMatic OD είναι ιδανική για ανακαινίσεις. Η λεπτή κατασκευή της πολύσπαστης πόρτας οροφής επιτρέπει την τοποθέτηση ακόμα και όταν στο γκαράζ υπάρχει περιορισμένος ελεύθερος χώρος. Χάρη στη συμπαγή κατασκευή η πόρτα χρειάζεται ένα πρέκι μόλις 60 mm

Ο στάνταρ μηχανισμός κίνησης ProMatic μπορεί να τοποθετηθεί κατά επιλογή στον δεξί ή αριστερό οριζόντιο οδηγό, δεν απαιτείται πρόσθετο ύψος πρεκιού.  

Με τον προαιρετικά διαθέσιμο μηχανισμό κίνησης SupraMatic η πολύσπαστη πόρτα οροφής ανοίγει γρηγορότερα και μπορείτε να οδηγήσετε απευθείας από τον δρόμο μέσα στο γκαράζ. Επίσης θα λατρέψετε τις λειτουργίες άνεσης, όπως το πρόσθετο ύψος ανοίγματος, π.χ. για τον αερισμό του γκαράζ και τον φωτισμό μηχανισμού κίνησης που ενεργοποιείται ξεχωριστά μέσω του τηλεχειριστηρίου σας. 

Καλοί λόγοι για να επιλέξετε μια γκαραζόπορτα Hörmann RollMatic

Αξιόπιστη αντιστάθμιση βάρους

Αξιόπιστη αντιστάθμιση βάρους

Ένα ενσωματωμένο στους σιδηρόδρομους σύστημα αντιστάθμισης βάρους υποστηρίζει τον μηχανισμό κίνησης κατά το άνοιγμα και κλείσιμο της πόρτας και προστατεύει τον μηχανισμό κίνησης. Τα πολλαπλά συστήματα ελατηρίων και τα διπλά συρματόσχοινα ασφαλίζουν το φύλλο πόρτας σε κάθε θέση πριν από την υποστήριξη. Στην περίπτωση ανοίγματος εκτάκτου ανάγκης μπορείτε να χειριστείτε την πόρτα εύκολα με το χέρι. Στο κλειστό ρολό δεν απαιτείται μανιβέλα.

Ασφαλής διακοπή λειτουργίας

Ασφαλής διακοπή λειτουργίας

Οι πόρτες RollMatic είναι χάρη στους στάνταρ μηχανισμούς κίνησης με ομαλή εκκίνηση και ομαλό τερματισμό ιδιαίτερα αθόρυβες και παρουσιάζουν χαμηλές φθορές. Το σύστημα αντιστάθμισης βάρους και η αξιόπιστη διακοπή λειτουργίας σταματούν την πόρτα με ασφάλεια σε περίπτωση που υπάρχει εμπόδιο. Για ακόμη περισσότερη προστασία και ασφάλεια, συνιστούμε την τοποθέτηση ενός φωτοκύτταρου.

Συμπαγές κλειστό ρολό

Συμπαγές κλειστό ρολό

Τα κλειστά ρολά RollMatic αποτελούν την καλύτερη επιλογή, όταν η περιοχή της οροφής στο γκαράζ πρέπει να μείνει ελεύθερη ή όταν το γκαράζ είναι πολύ μικρό για πολύσπαστη πόρτα οροφής ή σπαστή γκαραζόπορτα. Η κουρτίνα ρολού

του κλειστού ρολού τυλίγεται στο πρέκι του ανοίγματος πόρτας και μπορείτε να αξιοποιήσετε την περιοχή της οροφής για λάμπες ή ως πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο. Για περιπτώσεις τοποθέτησης με μικρούς πλευρικούς χώρους θα λάβετε το RollMatic και ως εξωτερικό ρολό για τοποθέτηση μπροστά από το άνοιγμα του γκαράζ.

Πολύσπαστη πόρτα οροφής εξοικονόμησης χώρου

Πολύσπαστη πόρτα οροφής εξοικονόμησης χώρου

Σε γκαράζ με ιδιαίτερα μικρό πρέκι ενδείκνυνται ιδιαίτερα οι πολύσπαστες πόρτες οροφής RollMatic OD. Η κουρτίνα ρολού οδηγείται μέσω των λεπτών σιδηρόδρομων στην οροφή. Με την πλευρική τοποθέτηση του μηχανισμού κίνησης για εξοικονόμηση χώρου το RollMatic OD έχει απαιτούμενο ύψος πρεκιού μόλις 60 mm.

Ασύρματο σύστημα BiSecur με πιστοποιημένη ασφάλεια

Ασύρματο σύστημα BiSecur με πιστοποιημένη ασφάλεια

Το αμφίδρομο και ιδιαίτερα ασφαλές κρυπτογραφημένο ασύρματο σύστημα BiSecur αποτελεί τεχνολογία του μέλλοντος για τον άνετο και ασφαλή χειρισμό μηχανισμών κίνησης γκαραζοπορτών, αυλοπορτών, πορτών, φωτισμού και πολλών ακόμη.

Η νέα, εξαιρετικά ασφαλής διαδικασία κρυπτογράφησης BiSecur της Hörmann με σταθερή εμβέλεια χωρίς παρεμβολές σας δίνει την αίσθηση ασφάλειας ότι κανένας ξένος δεν μπορεί να αντιγράψει το ασύρματο σήμα σας. Ο έλεγχος και η πιστοποίηση έχει γίνει από τους ειδικούς σε θέματα ασφαλείας του πανεπιστημίου Ruhr του Bochum.
Τέλεια προσαρμογή και 100 % συμβατότητα

Τέλεια προσαρμογή και 100 % συμβατότητα

Όλοι οι μηχανισμοί κίνησης BiSecur, οι δέκτες και τα στοιχεία χειρισμού είναι 100 % συμβατά. Με το τηλεχειριστήριο ή π.χ. ένα ασύρματο πλήκτρο κωδικού ανοίγετε άνετα εκτός από την γκαραζόπορτα και την αυλόπορτα που είναι εξοπλισμένη με μηχανισμό κίνησης Hörmann, τους μηχανισμούς κίνησης πορτών ή άλλες συσκευές με δέκτη BiSecur.
Με την εφαρμογή* μας και με την  πύλη BiSecur μπορείτε να χειρίζεστε άνετα τους μηχανισμούς κίνησης γκαραζόπορτας και αυλόπορτας της Hörmann, την οικιακή πόρτα** Hörmann

ή τον μηχανισμό κίνησης εσωτερικής πόρτας PortaMatic καθώς και άλλες συσκευές μέσω smartphone ή tablet.

* Για smartphone ή tablet με λειτουργικό σύστημα iOS και Android.
** Για αυτήν τη λειτουργία η πόρτα εισόδου Hörmann ThermoCarbon / ThermoSafe πρέπει να είναι εξοπλισμένη με την αυτόματη κλειδαριά S5 / S7 Smart.
Χρήσιμη λειτουργία εύρεσης της θέσης της πόρτας

Χρήσιμη λειτουργία εύρεσης της θέσης της πόρτας

Δεν χρειάζεται πλέον να βγαίνετε έξω υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες προκειμένου να δείτε αν η πολύσπαστη πόρτα οροφής RollMatic OD είναι κλειστή. Με το πάτημα ενός πλήκτρου το χρώμα της λυχνίας LED στο τηλεχειριστήριο HS 5 BS σας δείχνει τη θέση της πόρτας. Αν θέλετε, με ένα ακόμη πάτημα του πλήκτρου *** η πόρτα κλείνει. Ο χειρισμός της πόρτας δεν ήταν ποτέ πιο άνετος και πιο ασφαλής.


*** Σε περίπτωση χειρισμού χωρίς οπτική επαφή με την πόρτα, απαιτείται ένα πρόσθετο φωτοκύτταρο

Βραβευμένη σχεδίαση

Βραβευμένη σχεδίαση

Τα αποκλειστικά τηλεχειριστήρια BiSecur ξεχωρίζουν για τη σχεδίαση σε μαύρο ή λευκό και το κομψό σχήμα, που εφαρμόζει ιδιαίτερα άνετα στο χέρι.
Τα τηλεχειριστήρια Hörmann BiSecur με προαιρετική γυαλιστερή επιφάνεια σε όψη λάκας πιάνου βραβεύτηκαν με το reddot design award για την αποκλειστική σχεδίασή τους.

Απεικόνιση: τηλεχειριστήριο HS 5 BS με σταθμό τηλεχειριστηρίου (προαιρετικά).

Συλλογή εικόνων

Γκαραζόπορτα ρολό

σε Decograin Golden Oak

Γκαραζόπορτα ρολό και πλαϊνή πόρτα

σε Traffic white RAL 9016

Γκαραζόπορτα ρολό

σε Traffic white RAL 9016

Κατάλογοι
Βίντεο
BiSecur - Funksystem mit zertifizierter Sicherheit

Ασύρματο σύστημα BiSecur της Hörmann: Ασφάλεια, άνεση, αποκλειστικότητα