Μοντέρνες και κομψές

Γκαραζόπορτες

Σπαστές γκαραζόπορτες

Οι σπαστές πόρτες ανοίγουν κατακόρυφα προς τα πάνω και αναρτώνται από την οροφή προς εξοικονόμηση χώρου. Η κατασκευαστική αυτή αρχή σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως το χώρο μέσα και έξω από το γκαράζ. Οι σπαστές γκαραζόπορτες μπορούν να τοποθετηθούν σε κάθε άνοιγμα γκαράζ και προσφέρουν έως 14 cm μεγαλύτερο πλάτος διέλευσης συγκριτικά με τις μονοκόμματες γκαραζόπορτες. Επιπλέον διαθέτουν τέλεια μόνωση χάρη στα μόνιμα ελαστικά και ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες λάστιχα στεγανοποίησης στις τέσσερις πλευρές.

Μετάβαση στις σπαστές γκαραζόπορτες

Μονοκόμματες γκαραζόπορτες

Οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα και την εξεζητημένη τεχνολογία με αξιόπιστη λειτουργία και ασφαλή χειρισμό. Οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες διατίθενται σε πολλά ελκυστικά σχέδια χάλυβα σε ραμποτέ και ταμπλάδες, καθώς και ως ξύλινες πόρτες. Τα χρώματα και οι διακοσμητικές επιφάνειες προσθέτουν επιπλέον χαρακτήρα.

Μετάβαση στις μονοκόμματες γκαραζόπορτες

Γκαραζόπορτες RollMatic

Τα κλειστά ρολά και οι πολύσπαστες πόρτες οροφής ανοίγουν κατακόρυφα και δεν πιάνουν καθόλου χώρο στο γκαράζ. Η κατασκευαστική αυτή αρχή σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως τον χώρο εντός και προ του γκαράζ. Το σχήμα του ανοίγματος του γκαράζ δεν παίζει κανένα ρόλο κατά την τοποθέτηση, είτε είναι ορθογώνιο, λοξό, με θολωτό ή ημικυκλικό τόξο.

Μετάβαση στις γκαραζόπορτες RollMatic

πλευρική σπαστή πόρτα

Οι πλευρικές σπαστές πόρτες είναι ιδανικές χάρη στον τρόπο κατασκευής τους για πολλές, αλλά και δύσκολες περιπτώσεις τοποθέτησης, όπως π.χ. σε σοφίτες. Στις περιπτώσεις αυτές διατηρείται το πλήρες ύψος διέλευσης. Τα πάχους 42 mm πολυστρωματικά πάνελ με πλήρωση αφρού πολυουρεθάνης
προσφέρουν πολύ καλή ηχομόνωση και θερμομόνωση. Και για την απλή διέλευση ατόμων οι πλευρικές σπαστές πόρτες μπορούν επίσης να ανοίγουν και μόνο εν μέρει.

Μετάβαση στην πλευρική σπαστή πόρτα

Πλαϊνές πόρτες γκαράζ

Οι πλαϊνές πόρτες είναι πάντα πρακτικές, όταν θέλετε να βγάλετε γρήγορα κάποια αντικείμενα από το γκαράζ, χωρίς να ανοίξετε την γκαραζόπορτα. Ή όταν λόγω έλλειψης χώρου το δεύτερο όχημά σας είναι παρκαρισμένο ακριβώς μπροστά από την γκαραζόπορτα, κλείνοντας την πρόσβαση στην γκαραζόπορτα. Για σχεδόν κάθε σχέδιο και τύπου γκαραζόπορτας η Hörmann διαθέτει την αντίστοιχη πλαϊνή πόρτα. Έτσι η γκαραζόπορτα και η πλαϊνή πόρτα δημιουργούν ένα αρμονικό σύνολο.

Μετάβαση στις πλαϊνές πόρτες γκαράζ

Καλοί λόγοι για να επιλέξετε μια γκαραζόπορτα Hörmann

Επώνυμη ποιότητα από τη Γερμανία

Επώνυμη ποιότητα από τη Γερμανία

Τα προϊόντα Hörmann σχεδιάζονται και παράγονται σε εξειδικευμένα εργοστάσια. 

Προϊόντα για πολλές γενιές

Προϊόντα για πολλές γενιές

Τεστ μεγάλης διαρκείας υπό πραγματικές συνθήκες εξασφαλίζουν ανθεκτικά προϊόντα σειράς σε ποιότητα Hörmann.

Ατενίζοντας το μέλλον

Ατενίζοντας το μέλλον

Η Hörmann δίνει το καλό παράδειγμα. Για αυτό η επιχείρηση καλύπτει ήδη σήμερα το 100% των ενεργειακών αναγκών της από οικολογικό ρεύμα.