Πρωτοποριακές και πολύπλευρες

βιομηχανικές πόρτες

Βιομηχανικές σπαστές πόρτες

Τα ολοκληρωμένα συστήματα πόρτας προσαρμόζονται, χάρη στα διάφορα είδη οδηγών, σε κάθε βιομηχανική κατασκευή. Αυτό εγγυάται έναν ασφαλή προγραμματισμό στις νέες κατασκευές και ανακαινίσεις. Η εταιρία Hörmann σας προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις για κάθε χρήση: από πόρτες με ανθρωποθυρίδες χωρίς κατώφλι για άνετη διέλευση μέχρι πλήρως γυάλινες πόρτες από ανθεκτικά κρύσταλλα Duratec.

 

Μετάβαση στις βιομηχανικές σπαστές γκαραζόπορτες

Ταχυκίνητες πόρτες

Οι ταχυκίνητες πόρτες Hörmann χρησιμοποιούνται σε εσωτερικούς χώρους και ως εξωτερικό κλείσιμο για τη βελτιστοποίηση της κυκλοφορίας, για τη βελτίωση του κλίματος χώρου και την εξοικονόμηση ενέργειας. Το πλεονέκτημά σας: Η τεχνολογία SoftEdge με ενσωματωμένο σύστημα Anti-Crash/προστασία από πρόσκρουση καθιστούν τις ταχυκίνητες πόρτες ιδιαίτερα ευέλικτες και αποδοτικές. Ως εξωτερική πόρτα συνιστάται η γρήγορη πόρτα σπιράλ HS 7030 PU με διπλού τοιχώματος μονωτικά πάνελ PU για υψηλή θερμομόνωση.

 

Μετάβαση στις ταχυκίνητες πόρτες

Κλειστά και δικτυωτά ρολά

Χάρη στην απλή κατασκευή με ελάχιστα εξαρτήματα τα ρολά είναι ιδιαίτερα οικονομικά και στιβαρά. Ανάλογα με τις απαιτήσεις, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές παραλλαγές κουρτίνας και εξοπλισμού. Μια ιδιαίτερα οικονομική λύση για ανοίγματα αιθουσών με μικρή συχνότητα ανοίγματος είναι το κλειστό ρολό SB με την καινοτόμα τεχνολογία ελατηρίου έλξης. Το κλειστό ρολό Decotherm S είναι η σωστή επιλογή για τη σκληρή εφοδιαστική λειτουργία.

 

Μετάβαση στα κλειστά ρολά και δικτυωτά ρολά

Τεχνολογία φορτοεκφόρτωσης

Στη Hörmann όλα τα εξαρτήματα της εγκατάστασης φορτοεκφόρτωσης σας προέρχονται από έναν και μόνο κατασκευαστή: υδραυλικές ράμπες, φυσούνες, πλατφόρμες φορτοεκφόρτωσης και αποσβεστήρες πρόσκρουσης. Τα προϊόντα ανάπτυξης και κατασκευής της Hörmann είναι απολύτως συμβατά μεταξύ τους και επιτρέπουν μια απρόσκοπτη διαδικασία φορτοεκφόρτωσης στην εγκατάσταση φορτοεκφόρτωσής σας.

 

Μετάβαση στην τεχνολογία φορτοεκφορτώσεων

Σταθμοί τροφοδοσίας

Σταθμοί τροφοδοσίας Hörmann: η λύση που θα επιτρέψει τη διάθεση ρεύματος, νερού, πεπιεσμένου αέρα και τηλεφωνικών συνδέσεων εκεί ακριβώς όπου τα χρειάζεστε. Επιλέξτε απλά το σταθμό υπερδαπέδιας ή υποδαπέδιας τροφοδοσίας που ταιριάζει στις ανάγκες σας και αφήστε να τον προσαρμόσουμε εμείς μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.

Μετάβαση στους σταθμούς τροφοδοσίας

Πόρτες κοινοχρήστων γκαράζ

Οι αυξανόμενες ανάγκες για χώρους στάθμευσης στις πόλεις και στα μεγάλα αστικά κέντρα ενίσχυσε τον ρόλο των υπόγειων και κοινόχρηστων γκαράζ. Συχνά αυτά τα γκαράζ δημιουργούνται σε μεικτά κτίρια κατοικιών και γραφείων. Από αυτό προκύπτουν αυξημένες απαιτήσεις για ιδιαίτερα αθόρυβα συστήματα πορτών. Ειδικά για αυτόν τον τομέα χρήσης η Hörmann προσφέρει ολοκληρωμένα συστήματα που περιλαμβάνουν την πόρτα και τον μηχανισμό κίνησης.

 

Μετάβαση στις πόρτες κοινοχρήστων γκαράζ

Συρόμενες πόρτες πυρασφαλείας

Οι συρόμενες πόρτες πυρασφαλείας/καπνοστεγείς της Hörmann κυκλοφορούν ως μονόφυλλες και δίφυλλες ή ως τηλεσκοπικές συρόμενες πόρτες πυρασφαλείας. Για τη γρήγορη διέλευση ατόμων και καροτσιών μεταφοράς ή μικρότερων οχημάτων μεταφοράς ενδείκνυνται οι συρόμενες πόρτες πυρασφαλείας με ανθρωποθυρίδα/έξοδο κινδύνου. Προαιρετικά διατίθενται επίσης ως πόρτες πολλαπλών χρήσεων.

 

Μετάβαση στις συρόμενες πόρτες πυρασφαλείας

Συρόμενες αυλόπορτες

Οι συρόμενες αυλόπορτες Hörmann από ανθεκτικά προφίλ χάλυβα παραδίδονται ως ενιαία μονάδα με πλάτος ανοίγματος έως 16 μέτρα. Έτσι μπορεί να επιτευχθεί σε συστήματα αντίθετης κίνησης ένα πλάτος 32 μέτρων. Η κατασκευή είναι αυτοφερόμενη. Τα πλεονεκτήματα: ελάχιστο πλάτος θεμελίωσης, χωρίς συναρμολόγηση οδηγών, χωρίς προβλήματα στη λειτουργία της πόρτας από πάγο, χιόνι ή ρύπους.

 

Μετάβαση στις συρόμενες αυλόπορτες

Ταλαντευόμενες πόρτες και κουρτίνες από λωρίδες PVC

Η εύκαμπτες λωριδοκουρτίνες Hörmann ενδείκνυνται ειδικά ως οικονομικά τελειώματα για μεγάλα ανοίγματα αιθουσών. Οι ανθεκτικές λωρίδες PVC κλείνουν αρκετά στεγανά και ανοίγουν μόνο στο πλάτος του οχήματος ή του φορτίου.
Οι εύκαμπτες πόρτες Hörmann σχεδιάστηκαν για τη χρήση εντός κτιρίων με κανονική κυκλοφορία κλαρκ. Οι εύκαμπτες πόρτες παραδίδονται πλήρως προσυναρμολογημένες για την εύκολη τοποθέτηση.

 

Μετάβαση στις εύκαμπτες πόρτες και λωριδοκουρτίνες