Συστήματα ελέγχου πρόσβασης μπροστά από κτίριο επιχείρησης

Συστήματα ελέγχου πρόσβασης

Συστήματα ελέγχου πρόσβασης

Θέλετε να απαγορεύσετε τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση οχημάτων στην ιδιοκτησία σας ή στους εξωτερικούς χώρους της επιχείρησής σας; Ή μήπως αναζητάτε μια ασφαλή λύση για να προστατεύσετε έναν δημόσιο χώρο ή έναν υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων; Ανεξάρτητα αν θέλετε να ελέγξετε τη ροή της κίνησης ή να απαγορεύσετε τη διέλευση οχημάτων, τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης της Hörmann ανεβάζουν ψηλά τον πήχη στον τομέα της ασφάλειας.

Για όποια περιοχή κι αν θέλετε να ασφαλίσετε και όποια ανάγκη ασφάλειας κι αν θέλετε να καλύψετε, η σειρά προϊόντων μας σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Μπορείτε να χειριστείτε όλα τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης μέσω της ασύρματης τεχνολογίας BiSecur της Hörmann.

Το σύστημα ελέγχου πρόσβασης οριοθετεί τη ζώνη διέλευσης πεζών

Οι λύσεις που προτείνουμε με μια ματιά

Κολωνάκια

Κολωνάκια Security - εικονίδιο

Τα κολωνάκια της σειράς Security της Hörmann επιτρέπουν τον αξιόπιστο και ευέλικτο έλεγχο πρόσβασης.

Ανάλογα με τη συχνότητα και τον σκοπό χρήσης, επιλέξτε ανάμεσα στα παρακάτω προϊόντα:

  • αυτόματα κολωνάκια
  • ημιαυτόματα κολωνάκια
  • αποσπώμενα κολωνάκια
  • σταθερά κολωνάκια
Κολωνάκια High Security - εικονίδιο

Αν επιθυμείτε να ασφαλίσετε εξαιρετικά ευαίσθητες περιοχές έναντι μη εξουσιοδοτημένης διέλευσης σε περίπτωση κινδύνου, η Hörmann σάς προτείνει τη σειρά High Security με κολωνάκια που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη. Τα κολωνάκια της σειράς μας High Security ελέγχθηκαν ως προς την ανθεκτικότητά τους στο πλαίσιο δοκιμών σύγκρουσης υπό πραγματικές συνθήκες και, στη συνέχεια, πιστοποιήθηκαν σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Ανάλογα με τη συχνότητα και τον σκοπό χρήσης, επιλέξτε ανάμεσα στα παρακάτω προϊόντα:

  • αυτόματα κολωνάκια
  • αποσπώμενα κολωνάκια
  • σταθερά κολωνάκια

 

Μετάβαση στα Κολωνάκια

Οδοφράγματα υψηλής ασφαλείας

Βυθιζόμενα καρφιά στην είσοδο

Βυθιζόμενα καρφιά

Επιλέξτε μεταξύ των προϊόντων Tyre Killer M και Tyre Killer H για ασφαλή διέλευση.

Μετάβαση στο προϊόν

Βυθιζόμενα οδοφράγματα πριν την είσοδο

Βυθιζόμενα οδοφράγματα

Επιλέξτε μεταξύ των προϊόντων Road Blocker 500, Road Blocker 1000 και Road Blocker 500 SF για ασφαλή διέλευση.

Μετάβαση στο προϊόν

Κολωνάκια μπροστά από το κτίριο

Κολωνάκια

Επιλέξτε ανάμεσα στα αυτόματα, αποσπώμενα και σταθερά κολωνάκια της σειράς μας High Security.

Μετάβαση στο προϊόν

Αν κάποιος χώρος απαιτεί ύψιστη ασφάλεια και πρέπει μόνιμα ή προσωρινά να προστατεύεται έναντι μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, ενδείκνυνται τα οδοφράγματα υψηλής ασφαλείας της σειράς High Security της Hörmann. Πιστοποιημένα κολονάκια μπορούν χάρη στις διάφορες εκδόσεις τους να τοποθετηθούν ευέλικτα και συγκρατούν το ίδιο αποτελεσματικά με τα φράγματα διέλευσής μας και τα φορτηγά που κινούνται με μεγάλη ταχύτητα. Με τα συστήματά μας με αναδυόμενα καρφιά ασφαλείας είναι δυνατή μια ελεγχόμενη διέλευση μόνο προς τη μία κατεύθυνση. Τόσο το σύστημα με αναδυόμενα καρφιά ασφαλείας όσο και τα φράγματα διέλευσης της Hörmann αποκλείουν αποτελεσματικά τη διέλευση σε πλάτος έως έξι μέτρα.

Συρόμενες αυλόπορτες

Οι συρόμενες αυλόπορτες Hörmann από ανθεκτικά προφίλ χάλυβα παραδίδονται ως ενιαία μονάδα με πλάτος ανοίγματος έως 16 μέτρα. Έτσι μπορεί να επιτευχθεί σε συστήματα αντίθετης κίνησης ένα πλάτος 32 μέτρων. Η κατασκευή είναι αυτοφερόμενη. Τα πλεονεκτήματα: ελάχιστο πλάτος θεμελίωσης, χωρίς συναρμολόγηση οδηγών, χωρίς προβλήματα στη λειτουργία της πόρτας από πάγο, χιόνι ή ρύπους.


Μετάβαση στις Συρόμενες αυλόπορτες

Κατάλογοι