Πόρτες πολλαπλών λειτουργιών

Οι χαλύβδινες πόρτες πυρασφαλείας H3 OD κατασκευάζονται σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές απαιτήσεις πυροπροστασίας, πληρούν το μελλοντικό πρότυπο προϊόντων EN 16034 και έχουν ελεγχθεί κατά DIN 4102 και EN 1634. Αυτό σημαίνει: αφού τεθούν σε ισχύ τα πρότυπα προϊόντων θα αντικαταστήσουν τις τοπικές εγκρίσεις. Για τον σχεδιασμό των πορτών πυροπροστασίας θα ισχύει μόνο το συγκεκριμένο ευρωπαϊκό πρότυπο καθώς επίσης οι ενδεχόμενες σχετικές απαιτήσεις.

Αποκτήστε μια γενική εικόνα

Πόρτες πυροπροστασίας και καπνοπροστασίας

Πόρτες πυροπροστασίας και καπνοπροστασίας

Ζημιές από καπνό και πυρκαγιά μπορεί να έχουν θανάσιμες συνέπειες. Αυτό καθιστά τον εξοπλισμό με πόρτες πυροπροστασίας και καπνοπροστασίας εξαιρετικά σημαντικό. Ευτυχώς μπορείτε να βασιστείτε στις ελεγμένες και πολεοδομικά εγκεκριμένες πόρτες πυροπροστασίας και καπνοπροστασίας Hörmann.

Πόρτες ηχομόνωσης

Πόρτες ηχομόνωσης

Ο θόρυβος δεν μειώνει μόνο την ικανότητα συγκέντρωσης, αλλά μπορεί να προκαλέσει άγχος και μακροπρόθεσμα ασθένειες. Για αυτό είναι σημαντικό να περιοριστεί ο θόρυβος στο μέτρο του εφικτού εκεί όπου δημιουργείται. Οι πόρτες ηχομόνωσης της Hörmann συμβάλλουν καθοριστικά στον στόχο αυτό με τιμές ηχομόνωσης έως 61 dB.

Πόρτες ασφαλείας

Πόρτες ασφαλείας

Πρώτα η ασφάλεια! Οι αντιδιαρρηκτικές πόρτες από την Hörmann ελέγχονται και πιστοποιούνται από το 1999 σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα DIN ENV 1627 έως 1630. Οι δίφυλλες πόρτες ασφαλείας στην κατηγορία αντίστασης RC 3 με λειτουργία πλήρους πανικού κατά EN 1125 ασφαλίζουν τις εξόδους κινδύνου αξιόπιστα έναντι προσπαθειών διάρρηξης.

Πόρτες πολλαπλών χρήσεων

Πόρτες πολλαπλών χρήσεων

Για αποθήκες ή γραφεία, για μέσα ή έξω, με ή χωρίς ειδικό εξοπλισμό – η μεγάλη γκάμα των πορτών πολλαπλών χρήσεων Hörmann ανταποκρίνεται σε διάφορες απαιτήσεις.

Καλοί λόγοι για να επιλέξετε πόρτες πολλαπλών λειτουργιών Hörmann

Εξατομικευμένες κατασκευές

Εξατομικευμένες κατασκευές

Έχετε τη δυνατότητα να επεκτείνετε τις κύριες λειτουργίες των πορτών πολλαπλών λειτουργιών (π.χ. πυροπροστασία) ανάλογα με τις ανάγκες σας. Έχετε στη διάθεσή σας πολυάριθμες πρόσθετες λειτουργίες. Π.χ. εξοπλίστε την πόρτα πυρασφαλείας σας προαιρετικά με τον αντιδιαρρηκτικό εξοπλισμό ασφαλείας RC 2.

Ομοιόμορφη εμφάνιση συστήματος

Ομοιόμορφη εμφάνιση συστήματος

Πόρτα πυροπροστασίας ή καπνοπροστασίας – Οι πόρτες πολλαπλών λειτουργιών Hörmann ξεχωρίζουν με την ομοιόμορφη εμφάνιση μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Ανεξάρτητα από τις λειτουργίες τους οι πόρτες ταιριάζουν οπτικά τέλεια μεταξύ τους. Έτσι η οικία σας αποκτά μια ομοιόμορφη εμφάνιση πορτών.

Προσβάσεις για ΑΜΕΑ

Προσβάσεις για ΑΜΕΑ

Οι αυτόματες περιστρεφόμενες πόρτες Hörmann επιτρέπουν τη διέλευση ατόμων με ειδικές ανάγκες και έχουν τη δυνατότητα γενικής χρήσης. Οι πόρτες πολλαπλών λειτουργιών διατίθενται από το εργοστάσιο με αντίστοιχο μηχανισμό κίνησης. Μπορείτε να χειρίζεστε την αυτόματη πόρτα εύκολα με ένα πλήκτρο, έναν ανιχνευτή ραντάρ ή κίνησης ή με στοιχεία χειρισμού Hörmann με  ασύρματη τεχνολογία BiSecur, όπως π.χ. το εύχρηστο τηλεχειριστήριο. 

Σχεδιάζουμε σήμερα για το μέλλον

Σχεδιάζουμε σήμερα για το μέλλον

Σύμφωνα με τα νέα ευρωπαϊκά πρότυπα προϊόντων EN 16034 και EN 14351:
Οι χαλύβδινες πόρτες πυρασφαλείας H3 OD κατασκευάζονται σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές απαιτήσεις πυροπροστασίας, πληρούν το μελλοντικό πρότυπο προϊόντων EN 16034 και έχουν ελεγχθεί κατά DIN 4102 και EN 1634. Αυτό σημαίνει για εσάς: αφού τεθούν σε ισχύ τα πρότυπα προϊόντων θα αντικαταστήσουν τις τοπικές εγκρίσεις.

Για τον σχεδιασμό των πορτών πυροπροστασίας θα ισχύει μόνο το συγκεκριμένο ευρωπαϊκό πρότυπο καθώς επίσης οι ενδεχόμενες σχετικές απαιτήσεις. Οι χαλύβδινες πόρτες πολλαπλών λειτουργιών D65 OD ανταποκρίνονται στο πρότυπο προϊόντων EN 14351 και παραδίδονται με σήμανση CE.
Κατάλογοι