Πόρτες εισόδου

Πόρτες εισόδου αλουμινίου σε μοντέρνο σχεδιασμό και με τη μεγαλύτερη δυνατή θερμομόνωση

Θέλετε η νέα πόρτα εισόδου σας θα είναι κάτι ιδιαίτερο. Θέλετε να ταιριάζει στο στιλ του σπιτιού σας, να είναι αντιπροσωπευτική και να εκφράζει το καλό γούστο σας. Η πόρτα εισόδου πρέπει όμως να ανταποκρίνεται παράλληλα στις υψηλές απαιτήσεις ασφαλείας και να διαθέτει υψηλές τιμές θερμομόνωσης, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Επειδή οι πόρτες αλουμινίου υπερέχουν των πλαστικών ή ξύλινων πορτών σε πολλά σημεία. Τα πλεονεκτήματα:

  • Υψηλή θερμομόνωση
  • Υψηλή ασφάλεια
  • Υψηλή ηχομόνωση
  • Υψηλή αντοχή
  • Δεν χρειάζονται βάψιμο

Οι πόρτες αλουμινίου μοιάζουν μετά από χρόνια σας καινούργιες και προσφέρουν μέγιστες δυνατότητες επιλογής σε θέματα τεχνικού εξοπλισμού και σχεδίασης.

Πόρτα εισόδου αλουμινίου ThermoCarbon - Παγκόσμια πρωταθλήτρια θερμομόνωσης και ασφάλειας!

Σκοπός μας ήταν να δημιουργήσουμε μια πόρτα εισόδου, η οποία ανταποκρίνεται στις υψηλότερες απαιτήσεις ασφάλειας, θερμομόνωσης, τεχνικού εξοπλισμού και σχεδίασης. Με την premium πόρτα εισόδου ThermoCarbon καταφέραμε ακριβώς αυτό. Με τιμές UD έως 0,47 W/(m²·K) η ThermoCarbon παίρνει άξια τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας στη θερμομόνωση και με τον προαιρετικό εξοπλισμό RC 4 είναι επίσης πρωταθλήτρια ασφάλειας ανάμεσα στις πόρτες εισόδου αλουμινίου. Χάρη στο τεχνολογικά προηγμένο προφίλ φύλλου πόρτας από ένα υβριδικό υλικό ανθρακονημάτων-υαλονημάτων η premium πόρτα εισόδου μας ξεχωρίζει με την υψηλή ακαμψία και αντοχή στα κτυπήματα καθώς και την καλύτερη ηχομόνωση. Η πόρτα εισόδου ThermoCarbon διατίθεται προαιρετικά σε 15 μοντέρνα σχέδια πορτών σε 18 βασικά χρώματα, προαιρετικά και σε διχρωμία. Φυσικά είναι δυνατή η εξατομικευμένη διαμόρφωση της πόρτας εισόδου με πολλές επιπλέον επιλογές εξοπλισμού όπως λαβές, τζάμια και παραλλαγές κλειδαριών.

Πόρτα εισόδου αλουμινίου ThermoSafe - Κομψός συνδυασμός άνεσης και ασφάλειας!

Η πόρτα εισόδου ThermoSafe ξεχωρίζει σε ασφάλεια και θερμομόνωση. Χάρη στο αλουμινένιο φύλλο πόρτας πλήρους επιφάνειας πάχους 73 mm με πλήρωση σκληρού αφρού πολυουρεθάνης και στο εσωτερικό, θερμικά διαχωρισμένο προφίλ φύλλου πόρτας αλουμινίου οι πόρτες εισόδου ThermoSafe ξεχωρίζουν με τιμή UD έως 0,8 W(m² K). Η στάνταρ 5πλή κλειδαριά ασφαλείας και ο προαιρετικός εξοπλισμός ασφαλείας RC 2 ή RC 3 σας χαρίζουν μια αίσθηση ασφάλειας και άνεσης.
Και οπτικά η έκδοση ThermoSafe δεν αφήνει ανεκπλήρωτες επιθυμίες. Επιλέξτε ανάμεσα σε 70 σχέδια πορτών, από μοντέρνες μέχρι κλασικές, σε 18 βασικά χρώματα, σίγουρα θα βρείτε την πόρτα των ονείρων σας. Προαιρετικοί εξοπλισμοί όπως λαβές, τζάμια ή καινοτόμοι μηχανισμοί κίνησης πορτών επιτρέπουν την εξατομικευμένη διαμόρφωση των πορτών. 

Ακριβώς η πόρτα που θέλετε

Η Hörmann προσφέρει πολλές δυνατότητες για να αποκτήσετε ακριβώς την πόρτα που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας σπίτι. Έτσι διατίθενται για σχεδόν όλα τα σχέδια πορτών εισόδου προαιρετικά τζάμια και χρώματα. Διατίθενται επίσης πλευρικά τμήματα ή/και φεγγίτες. 

Καλοί λόγοι για να επιλέξετε μια πόρτα εισόδου Hörmann

Θυρόφυλλο χωρίς ορατό προφίλ φύλλου πόρτας

Θυρόφυλλο χωρίς ορατό προφίλ φύλλου πόρτας

Οι πόρτες εισόδου ThermoCarbon, ThermoSafe και Thermo65 προσφέρουν μια εκλεκτή και κομψή υποδοχή. Το όμορφο θυρόφυλλο πλήρους επιφάνειας με εσωτερικό προφίλ φύλλου πόρτας ανταποκρίνεται σε υψηλές σχεδιαστικές απαιτήσεις.

Η εσωτερική όψη εναρμονίζεται τέλεια με τις εσωτερικές πόρτες της οικίας σας και δείχνει με καλυμμένους μεντεσέδες ιδιαίτερα κομψή – στάνταρ στις πόρτες εισόδου ThermoCarbon και προαιρετικά στις πόρτες εισόδου ThermoSafe.
Αξεπέραστη θερμομόνωση

Αξεπέραστη θερμομόνωση

Οι πόρτες εισόδου μας αντιπροσωπεύουν μια νέα γενιά πορτών εισόδου υψηλής μόνωσης. Οι πόρτες Thermo65 επιτυγχάνουν με τιμές UD έως 0,87 W/(m²·K) εξαιρετικά καλές τιμές θερμομόνωσης. Και οι πόρτες εισόδου ThermoSafe ξεχωρίζουν με τιμές UD έως 0,8 W/(m²·K). Και τα δύο συστήματα πορτών πληρούν όλες τις απαιτήσεις του νέου προτύπου EnEV 2014. Οι πόρτες εισόδου ThermoCarbon αποτελούν αδιαμφισβήτητα τις παγκόσμιες πρωταθλήτριες θερμομόνωσης:

"Με μοναδικές τιμές UD έως 0,47 W/(m²·K) έχουν επιπλέον πιστοποιηθεί για παθητικά σπίτια από το ινστιτούτο IFT Rosenheim. Στις πόρτες εισόδου ThermoSafe και ThermoCarbon με τζάμια το θυρόφυλλο επενδύεται με αφρό μαζί με το τζάμι και όχι όπως συνηθίζεται πριν την τοποθέτηση του τζαμιού. Η πατενταρισμένη λύση σημαίνει: ακόμα καλύτερη θερμομόνωση, αφού ο αφρός ενώνεται τέλεια με το τζάμι με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται θερμογέφυρες.
Πόρτες εισόδου αλουμινίου ThermoCarbon με τιμή UD έως 0,47 W/ (m²·K)*
* Μέγεθος πόρτας 1250 × 2200 mm (η τιμή UD εξαρτάται από το μέγεθος πόρτας)"
Αντιδιαρρηκτική ασφάλιση

Αντιδιαρρηκτική ασφάλιση

Σε θέματα ασφάλειας οι πόρτες εισόδου μας θέτουν νέα δεδομένα. Όλες οι πόρτες εισόδου ThermoSafe και ThermoCarbon διατίθενται στάνταρ με αντιδιαρρηκτική κατηγορία ασφαλείας RC 3.
Οι πόρτες εισόδου ThermoCarbon ξεχωρίζουν στην κατηγορία τους με τον προαιρετικό εξοπλισμό ασφαλείας RC 4. Οι πόρτες εισόδου Thermo65 και TopComfort διατίθενται προαιρετικά με εξοπλισμό RC 2.

Μεγαλύτερη ασφάλεια δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση συμβιβασμός στην όψη της πόρτας. Ο αντιδιαρρηκτικός εξοπλισμός ασφαλείας δεν είναι εξωτερικά ορατός, σε αντίθεση με πολλές λύσεις του ανταγωνισμού. Αυτή είναι η επώνυμη ποιότητα Hörmann!
Ασφαλές τζάμι

Ασφαλές τζάμι

Σε θέματα προστασίας από ατυχήματα και διαρρήξεις οι πόρτες εισόδου Hörmann ανταποκρίνονται στις υψηλότερες απαιτήσεις. Το πολυστρωματικό γυαλί ασφαλείας (VSG) πάχους 8 mm στην εσωτερική και εξωτερική πλευρά του μονωτικού τζαμιού προσφέρει μέγιστη ασφάλεια.

Σε περίπτωση θραύσης το γυαλί  συγκρατείται και παραμένει προσκολλημένο στην εσωτερική μεμβράνη, ώστε να αποκλειστεί σχεδόν πλήρως ο κίνδυνος τραυματισμού από τα θραύσματα. Επιπλέον το VSG προσφέρει υψηλή αντιδιαρρηκτική προστασία, καθώς δυσκολεύει τη διέλευση.
Άνετοι μηχανισμοί κίνησης πορτών

Άνετοι μηχανισμοί κίνησης πορτών

Αυτή είναι η πρωτοποριακή τεχνολογία, που συναρπάζει και προσφέρει μεγαλύτερη άνεση για εσάς: ο μηχανισμός κίνησης πόρτας Hörmann ECturn για πόρτες εισόδου ThermoSafe και ThermoCarbon. Ο χειρισμός του μηχανισμού κίνησης γίνεται άνετα με τηλεχειριστήρια Hörmann ή ασύρματα πλήκτρα. Με την εφαρμογή BiSecur μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή από οπουδήποτε στον κόσμο να ενημερωθείτε για την κατάσταση της πόρτας σας. Ο μηχανισμός κίνησης ECturn ενδείκνυται επίσης ιδανικά για κτίρια κατάλληλα για ΑΜΕΑ.

Πόρτες εισόδου με ύψος δωματίου

Πόρτες εισόδου με ύψος δωματίου

Οι πόρτες εισόδου ThermoSafe και ThermoCarbon σε έκδοση XXL σας προσφέρουν μεγάλες διαμορφώσεις πορτών εισόδου και μεγαλύτερη ασφάλεια. Τα σχέδια ThermoSafe διατίθενται με ύψος έως 2500 mm, ενώ τα ThermoCarbon ακόμα και με ύψος 3000 mm.

Κατάλογοι