Πόρτες από χάλυβα και ανοξείδωτο χάλυβα STS / STU

Οι πόρτες πολλαπλών λειτουργιών από χάλυβα προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα: πόρτες διαφόρων απαιτήσεων λειτουργίας, που τοποθετούνται στο ίδιο επίπεδο κτιρίου, ταιριάζουν τέλεια μεταξύ τους χάρη στην ομοιόμορφη όψη των πορτών. Οι πόρτες από χάλυβα και ανοξείδωτο χάλυβα STS / STU κερδίζουν τις εντυπώσεις χάρη στη χωνευτή, κομψή τους εμφάνιση.

Αποκτήστε μια γενική εικόνα.

Πόρτες πυροπροστασίας και καπνοπροστασίας

Πόρτες πυροπροστασίας και καπνοπροστασίας

Ζημιές από καπνό και πυρκαγιά μπορεί να έχουν θανάσιμες συνέπειες. Αυτό καθιστά τον εξοπλισμό με πόρτες πυροπροστασίας και καπνοπροστασίας εξαιρετικά σημαντικό. Ευτυχώς μπορείτε να βασιστείτε στις ελεγμένες και πολεοδομικά εγκεκριμένες πόρτες πυροπροστασίας και καπνοπροστασίας Hörmann.

Πόρτες ηχομόνωσης

Πόρτες ηχομόνωσης

Ο θόρυβος δεν μειώνει μόνο την ικανότητα συγκέντρωσης, αλλά μπορεί να προκαλέσει άγχος και μακροπρόθεσμα ασθένειες. Για αυτό είναι σημαντικό να περιοριστεί ο θόρυβος στο μέτρο του εφικτού εκεί όπου δημιουργείται. Οι πόρτες ηχομόνωσης της Hörmann συμβάλλουν καθοριστικά στον στόχο αυτό με τιμές ηχομόνωσης έως 42 dB.

Πόρτες ασφαλείας

Πόρτες ασφαλείας

Πρώτα η ασφάλεια! Οι αντιδιαρρηκτικές πόρτες από την Hörmann ελέγχονται και πιστοποιούνται από το 1999 σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα DIN ENV 1627 έως 1630. Οι δίφυλλες πόρτες ασφαλείας στην κατηγορία αντίστασης RC 3 με λειτουργία πλήρους πανικού κατά EN 1125 ασφαλίζουν τις εξόδους κινδύνου αξιόπιστα έναντι προσπαθειών διάρρηξης.

Πόρτες πολλαπλών χρήσεων

Πόρτες πολλαπλών χρήσεων

Για αποθήκες ή γραφεία, για μέσα ή έξω, με ή χωρίς ειδικό εξοπλισμό – η μεγάλη γκάμα των πορτών πολλαπλών χρήσεων Hörmann ανταποκρίνεται σε διάφορες απαιτήσεις. Κατά την τοποθέτηση σε εξωτερικούς τοίχους οι πόρτες επισημαίνονται κατά DIN EN 4351-1.

Καλοί λόγοι για να επιλέξετε πόρτες από χάλυβα και ανοξείδωτο χάλυβα STS / STU Hörmann

Πλήρως χωνευτή επίπεδη κολλητή κατασκευή πόρτας

Πλήρως χωνευτή επίπεδη κολλητή κατασκευή πόρτας

Το θυρόφυλλο 62 mm των πορτών από χάλυβα και ανοξείδωτο χάλυβα STS / STU διατίθεται σε ομοεπίπεδη έκδοση ή με πλατύ καβαλίκι. Η ομοεπίπεδη κολλητή σύνθετη κατασκευή πλήρους επιφάνειας αυξάνει σημαντικά την ακαμψία του φύλλου και οι πόρτες κλείνουν με στιβαρό ήχο.

Δομή πόρτας

1. Λαμαρίνα από χάλυβα ή ανοξείδωτο χάλυβα
2. Κόλληση πλήρους επιφάνειας
3. Ένθετο πυροπροστασίας

Κομψή εμφάνιση συστήματος σε όλες τις λειτουργίες

Κομψή εμφάνιση συστήματος σε όλες τις λειτουργίες

Οι πόρτες Hörmann από χάλυβα και ανοξείδωτο χάλυβα ξεχωρίζουν με την ομοιόμορφη εμφάνιση σε όλες τις λειτουργίες και σε όλους τους συνδυασμούς με τετράγωνες κάσες, κάσες μπλοκ και κάσες σχήματος U.
Έτσι το σπίτι σας αποκτά μια αρμονική εμφάνιση πορτών με υψηλής ποιότητας λεπτομέρειες όπως την ομοεπίπεδη μετάβαση των θυρόφυλλων σε δίφυλλες πόρτες ή την ομοεπίπεδη μετάβαση στο πάνω μέρος.

Με το ομοιόμορφο πάχος του θυρόφυλλου των 62 mm έχετε σε κάθε λειτουργία μια ομοιόμορφη κατασκευή πόρτας. Περαιτέρω διευκολύνεται σημαντικό ο σχεδιασμός των ανοιγμάτων στους τοίχους και των πλατών διέλευσης.
Επιφάνειες υψηλής ποιότητας βαμμένες ή από ανοξείδωτο χάλυβα

Επιφάνειες υψηλής ποιότητας βαμμένες ή από ανοξείδωτο χάλυβα

Έκδοση ανοξείδωτου χάλυβα

Οι πόρτες STS / STU διατίθενται επίσης ως πόρτες ανοξείδωτου χάλυβα σε V2A, 1.4301 με μέγεθος κόκκων 240 K και προαιρετικά με ματ κύκλους V2A και σε ποιότητες ανοξείδωτου χάλυβα V4A, 1.4571 για χρήση στη βιομηχανία τροφίμων ή φαρμάκων.

Επίστρωση σύμφωνα με την προτίμησή σας

ΟΙ πόρτες STS / STU διατίθενται προαιρετικά σε 6 βασικά χρώματα, κατ' επιλογή σε RAL και σε ειδικά χρώματα NCS.
Τοποθέτηση χωρίς κονίαμα σε πόρτες πυρασφαλείας

Τοποθέτηση χωρίς κονίαμα σε πόρτες πυρασφαλείας

Οι υψηλής ποιότητας κάσες για τις πόρτες πυρασφαλείας T30 / EI230 και T90 / EI290 από χάλυβα και ανοξείδωτο χάλυβα
STS / STU
διαθέτουν εργοστασιακή πλήρωση ορυκτοβάμβακα και τοποθετούνται έτσι γρήγορα και καθαρά χωρίς κονίαμα. Αυτό εξασφαλίζει καθαρές επιφάνειες χωρίς ρύπους ή ζημιά.

Αυτό αποτελεί ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα σε κάσες ανοξείδωτου χάλυβα ή κάσες με βαφή πούδρας καθώς και στην εκ των υστέρων τοποθέτηση π.χ. σε ανακαινίσεις.