Λειτουργικές πόρτες για τον οικιστικό τομέα

Για κάθε χώρο η κατάλληλη πόρτα – εγγυημένη άνεση

Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για νεόδμητες κατασκευές ή ανακαινίσεις, η Hörmann προσφέρει για κάθε περιοχή του σπιτιού την κατάλληλη πόρτα. Πόρτες ασφαλείας για το υπόγειο ή την είσοδο του γκαράζ, πόρτες πυρασφαλείας για το λεβητοστάσιο ή πόρτες πολλαπλών χρήσεων για το play room – οι υψηλής ποιότητας χαλύβδινες πόρτες χαρίζουν στο σπίτι σας άνεση και ασφάλεια. Ανακαλύψτε όλα τα πλεονεκτήματα και τις λειτουργίες και τις δυνατότητες εξατομικευμένης διαμόρφωσης των χαλύβδινων πορτών μας.

Καλοί λόγοι για να επιλέξετε λειτουργικές πόρτες Hörmann

Έως 49 % καλύτερη θερμομόνωση

Έως 49 % καλύτερη θερμομόνωση

Θέλετε οι είσοδοι του υπογείου και οι πλαϊνές είσοδοι να έχουν την ίδια Θερμομόνωση με την πόρτα εισόδου;

Τότε η πόρτα ασφαλείας KSI Thermo, οι πόρτες πολλαπλών χρήσεων MZ Thermo και MZ Thermo65 αποτελούν ακριβώς τη σωστή επιλογή για εσάς! Η MZ Thermo65 ξεχωρίζει με έως 49 % καλύτερη θερμομόνωση συγκριτικά με συμβατικές πόρτες πολλαπλών χρήσεων.

* έως 49 % καλύτερη θερμομόνωση στην MZ Thermo65 συγκριτικά με μια συμβατική πόρτα πολλαπλών χρήσεων
Αντιδιαρρηκτικός εξοπλισμός ασφαλείας RC 2

Αντιδιαρρηκτικός εξοπλισμός ασφαλείας RC 2

Οι πόρτες ασφαλείας KSI / KSI Thermo, καθώς και η πόρτα πυροπροστασίας και ασφαλείας WAT διατίθενται στάνταρ με ελεγμένη, αντιδιαρρηκτικό εξοπλισμό ασφαλείας RC 2. Αυτό σημαίνει για εσάς: ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας στην οικία σας. Για την πόρτα πολλαπλών λειτουργιών H3D ο εξοπλισμός διατίθεται προαιρετικά ως πρόσθετη λειτουργία.
Ατομική διαμόρφωση

Ατομική διαμόρφωση

Διαμορφώστε την πόρτα σας ακριβώς όπως τη θέλετε και σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα χρώματα και μοτίβα καθώς και τζάμια. 

Κάσα χαλύβδινης επένδυσης VarioFix

Κάσα χαλύβδινης επένδυσης VarioFix

Η πρωτοποριακή κάσα σχήματος U VarioFix αποτελεί την ιδανική λύση για κατοικίες: ο γνωστός από την ξύλινη κάσα τρόπος τοποθέτησης διατίθεται με τη VarioFix για πρώτη φορά και σε μια χαλύβδινη κάσα. Επιπλέον η κάσα ξεχωρίζει επίσης σε θέματα σχεδίασης και στιβαρότητας.

Κατάλογοι