Εσωτερικές πόρτες

Ανακαλύψτε τη νέα άνεση: με εσωτερικές πόρτες υψηλής ποιότητας

Το σπίτι αποτελεί το κέντρο της ζωής μας, το καταφύγιό μας, την όαση ευημερίας μας. Οι υψηλής ποιότητας εσωτερικές πόρτες συμβάλλουν σε αυτό και προσδίδουν στην οικία επιπλέον άνεση.

Είτε πρόκειται για κλασσικό ή μοντέρνο στυλ, είτε για λευκή λάκα ή δρυ, είτε με γυάλινα στοιχεία ή διακοσμητικά ανοξείδωτου χάλυβα – η Hörmann σας προσφέρει ακριβώς την εσωτερική πόρτα που ταιριάζει στο σπίτι σας. Οι εσωτερικές πόρτες από ξύλο ξεχωρίζουν για την πολυτελή όψη και την κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Έτσι θα τις χαρείτε για πολλά χρόνια και θα αποκτήσετε πραγματικά μια "πόρτα για μια ζωή".

Καλοί λόγοι για να επιλέξετε μια εσωτερική πόρτα Hörmann

Πολύπλευρη γκάμα προϊόντων

Πολύπλευρη γκάμα προϊόντων

Συνδυασμός θυρόφυλλων και κασών για κάθε προτίμηση

Στην Hörmann θα βρείτε την κατάλληλη έκδοση πόρτας για το δικό σας στιλ διαμόρφωσης. Λάτρεις του κλασικού προτιμούν το εφαρμοστό θυρόφυλλο και μια κάσα με στρογγυλεμένες ακμές (1).

Όσοι προτιμούν τις καθαρές γραμμές επιλέγουν τον ίδιο συνδυασμό με τετράγωνες ακμές. Το ομοεπίπεδο θυρόφυλλο και η κάσα με τετράγωνες ακμές ξεχωρίζουν με μια σχεδόν χωνευτή εμφάνιση και υπογραμμίζουν το μοντέρνο στιλ (2).

Υψηλής ποιότητας θυρόφυλλο:

Οι ξύλινες εσωτερικές πόρτες διατίθενται με τέσσερα διαφορετικά γεμίσματα θυρόφυλλων – από το απλό κυψελοειδές ένθετο μέχρι την υψηλής ποιότητας συμπαγή μοριοσανίδα.
3πλή διαμόρφωση χώρου: ConceptLine

3πλή διαμόρφωση χώρου: ConceptLine

ΝΕΟ
Καλά μελετημένες και πολύπλευρες: οι πόρτες της σειράς ConceptLine σας προσφέρουν δυνατότητες διαμόρφωσης νέου τύπου. Συνδυάστε τις υψηλής ποιότητας επιφάνειες εξαιρετικά ματ, Gloss (υψηλής γυαλάδας) και σχιστόλιθος με τις αποχρώσεις Traffic white, ανοιχτό γκρι και γκρι ανθρακί.

Γυάλινες πόρτες με νανο-επίστρωση

Γυάλινες πόρτες με νανο-επίστρωση

ΝΕΟ
Ονειρεύεστε ένα φωτεινό σπίτι; Τότε οι πλήρως γυάλινες πόρτες μας είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Εκτός από την κομψή τους εμφάνιση η σειρά GlassLine ξεχωρίζει επίσης για την ευκολία φροντίδας: όλα τα σχέδια με αμμοβολημένο γυαλί διαθέτουν νανο-επίστρωση για λιγότερες δακτυλιές.

Σχέδια σε ομοιόμορφη εμφάνιση Groove

Για τον τέλειο συνδυασμό ξύλινων και γυάλινων πορτών διαθέτουμε για τα σχέδια πορτών DesignLine Groove πλήρως γυάλινες πόρτες ομοιόμορφης εμφάνισης.
Κάσα χαλύβδινης επένδυσης VarioFix

Κάσα χαλύβδινης επένδυσης VarioFix

Για τη νέα κάσα χαλύβδινης επένδυσης Hörmann VarioFix ανοχές τοίχων έως 20 mm δεν αποτελούν πλέον πρόβλημα: διαφορετικά πάχη τοίχων κατά τις ανακαινίσεις ή στα νεόδμητα αντισταθμίζονται εύκολα με τη ρυθμιζόμενη διακοσμητική δίπλωση. Με απλή τοποθέτηση όπως μια ξύλινη κάσα, η κάσα χαλύβδινης επένδυσης ξεχωρίζει επιπλέον σε διάρκεια ζωής και σχεδίαση.

Υψηλή αντοχή και κομψό σχέδιο χωρίς ορατή δίπλωση σε συνδυασμό με τον τρόπο τοποθέτησης της ξύλινης κάσας προσφέρει μόνο η VarioFix.
Μεγάλη αντοχή στα κτυπήματα: επιφάνεια Duradecor

Μεγάλη αντοχή στα κτυπήματα: επιφάνεια Duradecor

Η υψηλής ποιότητας επιφάνεια θα σας συναρπάσει:

Η επιφάνεια Duradecor ξεχωρίζει με μέγιστη αντοχή στα κτυπήματα, κατά 48 % μεγαλύτερη από τον μέσο όρο των ελεγμένων επιφανειών CPL άλλων κατασκευαστών. Επιπλέον δεν είναι ευαίσθητη, είναι φιλική στη φροντίδα και ανθεκτική στη θερμότητα, για να χαρείτε την πόρτα σας για πολύ χρόνο.
Ομορφιά και αντοχή: προστασία ακμών 4Protect

Ομορφιά και αντοχή: προστασία ακμών 4Protect

Οι ξύλινες εσωτερικές πόρτες με γωνιώδεις ακμές και επιφάνεια Duradecor σε λευκή λάκα, ανοιχτό γκρι και γκρι ανθρακί διαθέτουν στάνταρ υψηλής ποιότητας προστασία ακμών 4Protect. Η 4πλή προστασία ακμών ξεχωρίζει με συναρπαστικά χαρακτηριστικά:

  1. Υψηλή αντοχή στα κτυπήματα
  2. Υψηλή αντοχή στην τριβή
  3. Υψηλή αντοχή στα γδαρσίματα
  4. Τέλεια εμφάνιση χωρίς αρμούς, δηλ. αντίθετα από τις συνηθισμένες πόρτες δεν υπάρχουν ενοχλητικοί αρμοί που υποβαθμίζουν την εμφάνιση της πόρτας.
Έτσι οι ξύλινες εσωτερικές πόρτες σας είναι ανθεκτικές στις καθημερινές καταπονήσεις, για να τις χαρείτε για πολύ καιρό.
Δείτε και αισθανθείτε: ανάγλυφη επιφάνεια Duradecor

Δείτε και αισθανθείτε: ανάγλυφη επιφάνεια Duradecor

Με τις ανάγλυφες επιφάνειες μπορείτε να αισθανθείτε αυτό που βλέπετε. Η ξύλινη υφή, που αποτυπώνεται στο θυρόφυλλο, κάνει αισθητή τη χαρακτηριστική ξύλινη δομή της ανάγλυφης επιφάνειας Duradecor. Στη σύγχρονη ανάγλυφη επιφάνεια η υφή συμφωνεί ακριβώς με το τυπωμένο μοτίβο.

Στη νέα ματ επιφανειακή δομή η ανάγλυφη επιφάνεια είναι ιδανικά προσαρμοσμένη στη ματ επιφάνεια του μοτίβου.
Ζήστε χωρίς εμπόδια: μηχανισμός κίνησης πόρτας PortaMatic

Ζήστε χωρίς εμπόδια: μηχανισμός κίνησης πόρτας PortaMatic

Έχετε κινητικές δυσκολίες ή επιθυμείτε μεγαλύτερη άνεση; Τότε εξοπλίστε τις εσωτερικές πόρτες σας με τον πρωτοποριακό μηχανισμό κίνησης πόρτας PortaMatic. Αυτό σας επιτρέπει  το αυτόματο άνοιγμα και κλείσιμο των πορτών με τηλεχειριστήριο ή πλήκτρο και σημαίνει για εσάς: αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.