Εσωτερικές πόρτες

Ανακαλύψτε τη νέα άνεση: με εσωτερικές πόρτες υψηλής ποιότητας

Το σπίτι αποτελεί το κέντρο της ζωής μας, το καταφύγιό μας, την όαση ευημερίας μας. Οι υψηλής ποιότητας εσωτερικές πόρτες συμβάλλουν σε αυτό και προσδίδουν στην οικία επιπλέον άνεση.

Είτε πρόκειται για κλασσικό ή μοντέρνο στυλ, είτε για λευκή λάκα ή δρυ, είτε με γυάλινα στοιχεία ή διακοσμητικά ανοξείδωτου χάλυβα – η Hörmann σας προσφέρει ακριβώς την εσωτερική πόρτα που ταιριάζει στο σπίτι σας. Οι εσωτερικές πόρτες από ξύλο ξεχωρίζουν για την πολυτελή όψη και την κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Έτσι θα τις χαρείτε για πολλά χρόνια και θα αποκτήσετε πραγματικά μια "πόρτα για μια ζωή".

Καλοί λόγοι για να επιλέξετε εσωτερικές πόρτες Hörmann

Χωνευτός σχεδιασμός: Planar χερουλιού

Χωνευτός σχεδιασμός: Planar χερουλιού

Για ιδιαίτερα κομψή εμφάνιση εξοπλίστε την πόρτα σας με το Planar χερουλιού. Η απόλυτα εφαρμοστή ροζέτα του, πλήρως χωνευτή στο θυρόφυλλο, εντυπωσιάζει με τον μοναδικό σχεδιασμό της. Η απόλυτη κομψότητα επιτυχάνεται χάρη στις ομοεπίπεδες πόρτες με καλυμμένους μεντεσέδες. Μια ακόμη μικρή λεπτομέρεια: χωρίς την παρουσία κλειδαρότρυπας, ο σχεδιασμός φαίνεται ακόμη πιο μίνιμαλ και, άρα, κομψότερος.

Σχεδιασμός 4 × 4: DesignLine Concepto

Σχεδιασμός 4 × 4: DesignLine Concepto

Καλά μελετημένες με πολλαπλά πλεονεκτήματα: Οι πόρτες της σειράς DesignLine Concepto σάς προσφέρουν νέες δυνατότητες για να διαμορφώσετε το εσωτερικό του σπιτιού σας. Συνδυάστε τις υψηλής ποιότητας επιφάνειες εξαιρετικά ματ, γυαλιστερό (υψηλής γυαλάδας), Σχιστόλιθος ή τη νέα επιφάνεια Λινό με τις αποχρώσεις Traffic white, ανοιχτό γκρι, γκρι ανθρακί ή τη νέα απόχρωση καφέ-γκρι.

Νανοεπίστρωση: Γυάλινες πόρτες

Νανοεπίστρωση: Γυάλινες πόρτες

Ονειρεύεστε ένα φωτεινό σπίτι; Τότε οι πλήρως γυάλινες πόρτες μας είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Εκτός από την κομψή τους εμφάνιση, οι πόρτες της σειράς GlassLine ξεχωρίζουν επίσης για την ευκολία κατά τη συντήρηση. Όλα τα σχέδια με αμμοβολημένο γυαλί διαθέτουν νανο-επίστρωση για λιγότερες δακτυλιές.

Σχέδια σε ομοιόμορφη εμφάνιση με τις σειρές DesignLine Groove και Concepto

Για τον τέλειο συνδυασμό ξύλινων και γυάλινων πορτών διαθέτουμε για τα σχέδια πορτών DesignLine Groove και DesignLine Concepto γυάλινες πόρτες ομοιόμορφης εμφάνισης.

Δείτε και αισθανθείτε: ανάγλυφη επιφάνεια Duradecor

Δείτε και αισθανθείτε: ανάγλυφη επιφάνεια Duradecor

Με τις ανάγλυφες επιφάνειες μπορείτε να αισθανθείτε αυτό που βλέπετε. Η ξύλινη υφή, που αποτυπώνεται στο θυρόφυλλο, κάνει αισθητή τη χαρακτηριστική ξύλινη δομή της ανάγλυφης επιφάνειας Duradecor. Υπογραμμίζοντας με αυτόν τον τρόπο την θαλπωρή και τη φυσικότητα του σπιτιού σας ενώ ταυτόχρονα καθιστά την πόρτα εξαιρετικά εύκολη στη συντήρηση και ανθεκτική.

Μεγάλη αντοχή στα κτυπήματα: επιφάνεια Duradecor

Μεγάλη αντοχή στα κτυπήματα: επιφάνεια Duradecor

Η υψηλής ποιότητας επιφάνεια θα σας ενυπωσιάσει: Η επιφάνεια Duradecor ξεχωρίζει με μέγιστη αντοχή στα κτυπήματα, κατά 48% μεγαλύτερη από τον μέσο όρο των ελεγμένων επιφανειών CPL άλλων κατασκευαστών. Επιπλέον δεν είναι ευαίσθητη, είναι εύκολη στη συντήρηση και ανθεκτική στη θερμότητα, έτσι ώστε να την απολαμβάνετε για πολλά χρόνια.

Διαρκής αντοχή: προστασία ακμών 4Protect

Διαρκής αντοχή: προστασία ακμών 4Protect

Οι εφαρμοστές μας πόρτες με γωνιώδεις ακμές και οι ομοεπίπεδες πόρτες μας με επιφάνεια Duradecor σε λευκή λάκα, ανοιχτό γκρι, γκρι ανθρακί και καφέ-γκρι διαθέτουν στάνταρ υψηλής ποιότητας προστασία ακμών 4Protect.

Έτσι οι ξύλινες εσωτερικές πόρτες είναι ανθεκτικές στις καθημερινές καταπονήσεις και τις χαίρεστε για πολλά χρόνια.

Υψηλή ποιότητα και κομψότητα: ξύλινη κάσα

Υψηλή ποιότητα και κομψότητα: ξύλινη κάσα

Οι ξύλινες κάσες μας ξεχωρίζουν με ομοιόμορφη καμπυλωτή ακμή και ακτίνα ακμής 3 mm (1). Η μετωπική πλευρά της κάσας (2) πάχους 25 mm και η ανθεκτική επιφάνεια Duradecor (3) διασφαλίζουν την ποιοτική και κομψή εμφάνιση της νέας εσωτερικής σας πόρτας.

Ομορφιά και αντοχή: κάσα χαλύβδινης επένδυσης

Ομορφιά και αντοχή: κάσα χαλύβδινης επένδυσης

VarioFix είναι το όνομα της νέας κάσας χαλύβδινης επένδυσης που σας προσφέρει πολλαπλά πλεονεκτήματα: χάρη στη ρυθμιζόμενη διακοσμητική κάσα τοποθετείται τόσο εύκολα όσο και μια ξύλινη κάσα. Επιπλέον, χάρη στην υψηλή ικανότητα αντίστασης έχει εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής. Ο μοναδικός σχεδιασμός της εντυπωσιάζει με το κομψό της σχήμα χωρίς ορατή δίπλωση. Η κάσα χαλύβδινης επένδυσης VarioFix διαθέτει χάρη στο απόλυτα ταιριασμένο με ξύλινη κάσα πλαίσιο κουφώματος διαστάσεων 55 mm ομοιόμορφη εμφάνιση με ξύλινες κάσες.