Μηχανισμοί κίνησης για γκαραζόπορτες

Άνεση και ασφάλεια για το σπίτι σας

Ποιος θέλει να βγει από το αυτοκίνητο σε αέρα και βροχή, απλώς και μόνο για να ανοίξει το γκαράζ. Με έναν μηχανισμό κίνησης γκαραζόπορτας Hörmann έχετε πάντα "απευθείας πρόσβαση", αφού ανοίγετε την γκαραζόπορτα και την αυλόπορτα γρήγορα, άνετα και με ασφάλεια μέσω τηλεχειριστηρίου ενώ βρίσκεστε μέσα στο αυτοκίνητο. Με την άνετη και γρήγορη SupraMatic, την οικονομική ProMatic, καθώς και την ProMatic Akku, τον μηχανισμό κίνησης για γκαράζ χωρίς ηλεκτρική σύνδεση, η Hörmann προσφέρει πρωτοποριακή τεχνολογία μηχανισμών κίνησης.
Στάνταρ σε όλους τους μηχανισμούς κίνησης γκαραζοπορτών είναι το ασύρματο σύστημα BiSecur. Το καινοτόμο ασύρματο σύστημα της Hörmann με αναζήτηση κατάστασης είναι ό,τι χρειάζεστε χάρη στις μοναδικές λειτουργίες άνεσης και ασφάλειας που προσφέρει, καθώς και την αναζήτηση κατάστασης, όλα αυτά με μοναδικό σχεδιασμό και γυαλιστερή υφή.

Με την προαιρετική πύλη BiSecur της Hörmann μπορείτε να χειρίζεστε άνετα τους μηχανισμούς κίνησης γκαραζόπορτας και αυλόπορτας της Hörmann, την οικιακή πόρτα* Hörmann, καθώς και πρόσθετες συσκευές μέσω smartphone ή tablet. Επίσης μπορείτε να εμφανίσετε καθοδόν τη θέση της πόρτας των μηχανισμών κίνησης της γκαραζόπορτας ή της αυλόπορτας καθώς και την κατάσταση κλειδώματος της οικιακής πόρτας*. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στο φυλλάδιο "BiSecur SmartHome" και στη διεύθυνση www.bisecur-home.com.

*με ειδικό εξοπλισμό

 

Καλοί λόγοι για να επιλέξετε έναν μηχανισμό κίνησης γκαραζόπορτας της Hörmann

Ασύρματο σύστημα BiSecur με πιστοποιημένη ασφάλεια

Ασύρματο σύστημα BiSecur με πιστοποιημένη ασφάλεια

Το αμφίδρομο και ιδιαίτερα ασφαλές κρυπτογραφημένο ασύρματο σύστημα BiSecur αποτελεί τεχνολογία του μέλλοντος για τον άνετο και ασφαλή χειρισμό μηχανισμών κίνησης γκαραζοπορτών, αυλοπορτών, πορτών, φωτισμού και πολλών ακόμη.

Η νέα, εξαιρετικά ασφαλής διαδικασία κρυπτογράφησης BiSecur της Hörmann με σταθερή εμβέλεια χωρίς παρεμβολές σας δίνει την αίσθηση ασφάλειας ότι κανένας ξένος δεν μπορεί να αντιγράψει το ασύρματο σήμα σας. Ο έλεγχος και η πιστοποίηση έχει γίνει από τους ειδικούς σε θέματα ασφαλείας του πανεπιστημίου Ruhr του Bochum.
Ασφαλής

Ασφαλής

Οι αυτόματες γκαραζόπορτες της Hörmann κάνουν τη ζωή των διαρρηκτών δύσκολη: μόλις η πόρτα κλείσει, η αρπάγη ασφαλίζει αυτόματα στο στοπ του σιδηρόδρομου. Η πόρτα κλειδώνει αμέσως και εμποδίζει την παραβίαση με λοστό. Αυτή η ασφάλιση λειτουργεί καθαρά μηχανικά και, σε αντίθεση με τους μηχανισμούς κίνησης άλλων κατασκευαστών, είναι ενεργή και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Τέλεια προσαρμογή και 100 % συμβατότητα

Τέλεια προσαρμογή και 100 % συμβατότητα

Όλοι οι μηχανισμοί κίνησης BiSecur, οι δέκτες και τα στοιχεία χειρισμού είναι 100 % συμβατά. Με το τηλεχειριστήριο ή π.χ. ένα ασύρματο πλήκτρο κωδικού ανοίγετε άνετα εκτός από την γκαραζόπορτα και την αυλόπορτα που είναι εξοπλισμένη με μηχανισμό κίνησης Hörmann, τους μηχανισμούς κίνησης πορτών ή άλλες συσκευές με δέκτη BiSecur.
Με την εφαρμογή* μας και με την  πύλη BiSecur μπορείτε να χειρίζεστε άνετα τους μηχανισμούς κίνησης γκαραζόπορτας και αυλόπορτας της Hörmann, την οικιακή πόρτα** Hörmann

ή τον μηχανισμό κίνησης εσωτερικής πόρτας PortaMatic καθώς και άλλες συσκευές μέσω smartphone ή tablet.

* Για smartphone ή tablet με λειτουργικό σύστημα iOS και Android.
** Για αυτήν τη λειτουργία η πόρτα εισόδου Hörmann ThermoCarbon / ThermoSafe πρέπει να είναι εξοπλισμένη με την αυτόματη κλειδαριά S5 / S7 Smart.
Αξιόπιστος

Αξιόπιστος

Η αξιόπιστη αυτόματη διακοπή λειτουργίας σταματάει την πόρτα αμέσως σε περίπτωση που υπάρχει εμπόδιο. Για ακόμη περισσότερη προστασία και ασφάλεια, συνιστούμε την τοποθέτηση ενός φωτοκύτταρου. Στον μηχανισμό κίνησης Hörmann SupraMatic P περιλαμβάνεται ήδη στον βασικό εξοπλισμό.

Χάρη στην ομαλή εκκίνηση και στον ομαλό τερματισμό η πόρτα ανοίγει και κλείνει ομαλά και αθόρυβα. Οι φάσεις εκκίνησης και σταματήματος μπορούν να ρυθμιστούν ξεχωριστά για την γκαραζόπορτά σας. Έτσι προστατεύετε την γκαραζόπορτά σας ώστε να μπορείτε να την απολαύσετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Βραβευμένη σχεδίαση

Βραβευμένη σχεδίαση

Τα αποκλειστικά τηλεχειριστήρια BiSecur ξεχωρίζουν για τη σχεδίαση σε μαύρο ή λευκό και το κομψό σχήμα, που εφαρμόζει ιδιαίτερα άνετα στο χέρι.
Τα τηλεχειριστήρια Hörmann BiSecur με προαιρετική γυαλιστερή επιφάνεια σε όψη λάκας πιάνου βραβεύτηκαν με το reddot design award για την αποκλειστική σχεδίασή τους.

Απεικόνιση: τηλεχειριστήριο HS 5 BS με σταθμό τηλεχειριστηρίου (προαιρετικά).

Ταχύτητα τούρμπο

Ταχύτητα τούρμπο

Ο μηχανισμός κίνησης SupraMatic κάνει την σπαστή γκαραζόπορτα της Hörmann που διαθέτετε ταχύτερη και ασφαλέστερη. Έως 50% μεγαλύτερη ταχύτητα ανοίγματος σημαίνει μεγαλύτερη ασφάλεια και λιγότερο άγχος σε πολυχρησιμοποιούμενες εισόδους γκαράζ. Συγκρίνετε την ταχύτητα ανοίγματος του μηχανισμού κίνησης SupraMatic με αυτήν των κοινών μηχανισμών κίνησης.

Χρήσιμη λειτουργία εύρεσης της θέσης της πόρτας

Χρήσιμη λειτουργία εύρεσης της θέσης της πόρτας

Δεν χρειάζεται πλέον να βγαίνετε έξω υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες,  προκειμένου να δείτε αν η γκαραζόπορτά σας είναι κλειστή. Με το πάτημα ενός πλήκτρου το χρώμα της λυχνίας LED στο τηλεχειριστήριο HS 5 BS σας δείχνει τη θέση της πόρτας. Αν θέλετε, με ένα ακόμη πάτημα του πλήκτρου *** η πόρτα κλείνει. Ο χειρισμός της πόρτας δεν ήταν ποτέ πιο άνετος και πιο ασφαλής.

***  Σε περίπτωση χειρισμού χωρίς οπτική επαφή με την πόρτα, απαιτείται ένα πρόσθετο φωτοκύτταρο


Με πιστοποίηση

Με πιστοποίηση

Οι μηχανισμοί κίνησης γκαραζόπορτας Hörmann κατασκευάζονται ώστε να είναι απόλυτα συμβατοί με τις σπαστές γκαραζόπορτες της Hörmann και ελέγχονται και πιστοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες TTZ "Αντιδιαρρηκτική προστασία για γκαραζόπορτες" από ανεξάρτητα ινστιτούτα ελέγχου.

Κατάλογοι
Βίντεο
Garagentor-Antriebe - Beruhigend Sicher

Μηχανισμοί κίνησης γκαραζόπορτας - Καθησυχαστική ασφάλεια

Garagentor-Antrieb SupraMatic

Μηχανισμός κίνησης γκαραζόπορτας SupraMatic - Η μονομαχία

BiSecur - Funksystem mit zertifizierter Sicherheit

Ασύρματο σύστημα BiSecur της Hörmann: Ασφάλεια, άνεση, αποκλειστικότητα