Σπαστές γκαραζόπορτες

Η πόρτα των ονείρων σας σε επώνυμη ποιότητα Hörmann

Οι κομψές αυτόματες σπαστές γκαραζόπορτες ανοίγουν κατακόρυφα προς τα επάνω. Έτσι εξοικονομείται χώρος μέσα και μπροστά από το γκαράζ - και ολόκληρη η είσοδος παραμένει ελεύθερη. Οι σπαστές γκαραζόπορτες ταιριάζουν σε όλα τα ανοίγματα γκαράζ - είτε ορθογώνια, είτε τραπέζια, είτε με τμήματα ή με ημικυκλικό τόξο. Για αυτό είναι ιδανικές για ανακαινίσεις.

Καλοί λόγοι για να επιλέξετε μια σπαστή γκαραζόπορτα της Hörmann

Αρμονικό αισθητικό αποτέλεσμα

Αρμονικό αισθητικό αποτέλεσμα

[1] Ίσα διαστήματα ραβδώσεων και αόρατες ενώσεις πάνελ σε πόρτες ραμποτέ

Οι γκαραζόπορτες της Hörmann διακρίνονται για τον ομοιόμορφα διαχωρισμό ραμποτέ [ A ]. Τα πάνελ είναι τόσο τέλεια διαμορφωμένα, που οι ενώσεις είναι σχεδόν αόρατες σε κλειστή κατάσταση. Κάντε τη σύγκριση!

[ 2 ] Ανομοιόμορφος διαχωρισμός ραμποτέ [ B ], [ C ] που οφείλεται στα διαφορετικά ύψη των πάνελ και ορατές ενώσεις πάνελ στα προϊόντα του ανταγωνισμού. Η εικόνα της πόρτας δεν είναι αρμονική.

Κατά παραγγελία, παραλαμβάνετε και τις πρακτικές πλαϊνές πόρτες με την ίδια ευθυγράμμιση. [3] Ομοιόμορφος διαχωρισμός ταμπλάδων
Για μια αρμονική συνολική εικόνα οι αποστάσεις στις σπαστές γκαραζόπορτες της Hörmann μεταξύ των επιμέρους ταμπλάδων [ D ]  είναι στο ύψος ακριβώς ίδιες. Αυτό επιτυγχάνεται με τα πάνελ ίδιου ύψους σε όλο το ύψος της πόρτας. Και οι κάθετες αποστάσεις μεταξύ των ταμπλάδων [Ε] σε ένα πάνελ είναι ίδιες. Έτσι προκύπτει μια ομοιόμορφη όψη πόρτας. [4] Ανομοιόμορφος διαχωρισμός ταμπλάδων [F], [G] λόγω διαφορετικού ύψους των πάνελ σε προϊόντα του ανταγωνισμού. Η εικόνα της πόρτας δεν είναι αρμονική. Προαιρετικά διατίθενται και πλαϊνές πόρτες με τον ίδιο διαχωρισμό πάνελ και στην ίδια όψη με τη σπαστή γκαραζόπορτα.
Ομοιόμορφη εμφάνιση κάσας και φύλλου πόρτας

Ομοιόμορφη εμφάνιση κάσας και φύλλου πόρτας

Η αρμονική συνολική εντύπωση μιας πόρτας βασίζεται σε πολλές μικρές λεπτομέρειες: Η κάλυψη πρεκιού [ 1 ] στις λευκές πόρτες και σε όλες τις επιφάνειες έχει πάντα εμφάνιση ομοιόμορφη με τα πάνελ της πόρτας. Όλα ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους.

Οι πλευρικές κάσες [ 2 ] διατίθενται στάνταρ με λευκή επιφάνεια Woodgrain. Για σπαστές γκαραζόπορτες με τις επιφάνειες Sandgrain, Silkgrain ή Decograin διατίθενται προαιρετικές επενδύσεις κάσας στην επιφάνεια του πάνελ της πόρτας. Στις πόρτες Micrograin η επένδυση κάσας παραδίδεται με λεία επιφάνεια Silkgrain. Και για χρωματιστές σπαστές γκαραζόπορτες και πόρτες με επιφάνειες Decograin διατίθενται προαιρετικά ταιριαστές επενδύσεις κάσας [ 2 ] στην επιφάνεια ή στο χρώμα των πάνελ πόρτας. Η κάλυψη πρεκιού [ 1 ] σε αυτές τις πόρτες παραδίδεται πάντα στην επιφάνεια και στο χρώμα του πάνελ πόρτας.
Χωνευτή κάλυψη πρεκιού

Χωνευτή κάλυψη πρεκιού

Στις πόρτες LPU αυτή η κάλυψη πρεκιού είναι η πιο κομψή λύση για την ανεπαίσθητη ένωση της κάλυψης με το φύλλο της πόρτας. Με κλειστή την πόρτα, το πάνω τμήμα της πόρτας κλείνει χωνευτά με την κάλυψη.

Επιφάνειες Decograin με εμφάνιση πιστή στο πρωτότυπο υλικό

Επιφάνειες Decograin με εμφάνιση πιστή στο πρωτότυπο υλικό

Η ανθεκτική στην ακτινοβολία UV επίστρωση πλαστικής μεμβράνης στην εξωτερική πλευρά των χαλύβδινων πάνελ χαρίζει μια πιστή, φυσική εμφάνιση ξύλου ή μια πολυτελή ανθρακί μεταλλική όψη. Χάρη στην ειδική προστασία επιφάνειας η ελκυστικότητα των 6 επιφανειών Decograin διατηρείται για πολύ καιρό.

Βέλτιστη μακροχρόνια προστασία

Βέλτιστη μακροχρόνια προστασία

Η ανθεκτική πλαστική βάση κάσας ύψους 4 cm περικλείει την κάσα στην περιοχή που είναι εκτεθειμένη στη σκουριά και προστατεύει από πιθανή διάβρωση. Αντίθετα από τις λύσεις του ανταγωνισμού αυτή η αποτελεσματική προστασία μακράς διάρκειας διασφαλίζεται ακόμα και σε παραμένουσα υγρασία.

Μαζί με το λάστιχο στεγανοποίησης κάτω μέρους της πόρτας η βάση κάσας δημιουργεί και οπτικά ένα πετυχημένο κλείσιμο.

Αποτελεσματική θερμομόνωση

Αποτελεσματική θερμομόνωση

Πάντα όταν το γκαράζ και το σπίτι συνδέονται απευθείας μεταξύ τους συνιστάται μια καλά μονωμένη γκαραζόπορτα. Με το Hörmann ThermoFrame βελτιώνετε την ήδη καλή θερμομόνωση της πόρτας LPU.

Επίσης, το μαύρο πλαστικό προφίλ, που συναρμολογείται εύκολα στην κάσα της πόρτας, φροντίζει για το θερμικό διαχωρισμό της κάσας και του τοίχου και βελτιώνει τη μόνωση κατά έως 15 %*.

Η προαιρετική σύνδεση κάσας ThermoFrame διατίθεται για όλες τις σπαστές γκαραζόπορτες Hörmann.

* σε σπαστή γκαραζόπορτα διπλού τοιχώματος LPU μεγέθους: 5000 x 2125 mm
Πρακτικές λύσεις

Πρακτικές λύσεις

Για την εύκολη είσοδο ατόμων στο γκαράζ συνιστάται μια ανθρωποθυρίδα χωρίς κατώφλι. Έτσι μπορείτε να βγάζετε τα ποδήλατα ή τις μηχανές κήπου από το γκαράζ σας, χωρίς να ανοίγετε την γκαραζόπορτα.

Το κατώφλι από ανοξείδωτο ατσάλι έχει ύψος στο κέντρο μόνο 10 mm και στις άκρες 5 mm. Αυτό διευκολύνει τη διέλευση και μειώνει τον κίνδυνο να σκοντάψει κανείς.

Φυσικά περισσότερη ασφάλεια

Φυσικά περισσότερη ασφάλεια

Οι σπαστές γκαραζόπορτες Hörmann με αυτοματισμό είναι απαραβίαστες - οι απρόσκλητοι επισκέπτες δεν έχουν καμιά ελπίδα. Όταν η γκαραζόπορτα είναι κλειστή, η αρπάγη κλειδώνει αμέσως αυτόματα και ερμητικά στον οδηγό του μηχανισμού, κάνοντας την παραβίαση με λοστό αδύνατη.

Αυτή η πατενταρισμένη ασφάλιση πόρτας λειτουργεί καθαρά μηχανικά και συνεπώς παραμένει ενεργή ακόμη και σε διακοπές ρεύματος, σε αντίθεση με τους μηχανισμούς κίνησης του ανταγωνισμού.
Ασύρματο σύστημα BiSecur με πιστοποιημένη ασφάλεια

Ασύρματο σύστημα BiSecur με πιστοποιημένη ασφάλεια

Το αμφίδρομο και ιδιαίτερα ασφαλές κρυπτογραφημένο ασύρματο σύστημα BiSecur αποτελεί τεχνολογία του μέλλοντος για τον άνετο και ασφαλή χειρισμό μηχανισμών κίνησης γκαραζοπορτών, αυλοπορτών, πορτών, φωτισμού και πολλών ακόμη.

Η νέα, εξαιρετικά ασφαλής διαδικασία κρυπτογράφησης BiSecur της Hörmann με σταθερή εμβέλεια χωρίς παρεμβολές σας δίνει την αίσθηση ασφάλειας ότι κανένας ξένος δεν μπορεί να αντιγράψει το ασύρματο σήμα σας. Ο έλεγχος και η πιστοποίηση έχει γίνει από τους ειδικούς σε θέματα ασφαλείας του πανεπιστημίου Ruhr του Bochum.
Τέλεια προσαρμογή και 100 % συμβατότητα

Τέλεια προσαρμογή και 100 % συμβατότητα

Όλοι οι μηχανισμοί κίνησης BiSecur, οι δέκτες και τα στοιχεία χειρισμού είναι 100 % συμβατά. Με το τηλεχειριστήριο ή π.χ. ένα ασύρματο πλήκτρο κωδικού ανοίγετε άνετα εκτός από την γκαραζόπορτα και την αυλόπορτα που είναι εξοπλισμένη με μηχανισμό κίνησης Hörmann, τους μηχανισμούς κίνησης πορτών ή άλλες συσκευές με δέκτη BiSecur.
Με την εφαρμογή* μας και με την  πύλη BiSecur μπορείτε να χειρίζεστε άνετα τους μηχανισμούς κίνησης γκαραζόπορτας και αυλόπορτας της Hörmann, την οικιακή πόρτα** Hörmann

ή τον μηχανισμό κίνησης εσωτερικής πόρτας PortaMatic καθώς και άλλες συσκευές μέσω smartphone ή tablet.

* Για smartphone ή tablet με λειτουργικό σύστημα iOS και Android.
** Για αυτήν τη λειτουργία η πόρτα εισόδου Hörmann ThermoCarbon / ThermoSafe πρέπει να είναι εξοπλισμένη με την αυτόματη κλειδαριά S5 / S7 Smart.
Χρήσιμη λειτουργία εύρεσης της θέσης της πόρτας

Χρήσιμη λειτουργία εύρεσης της θέσης της πόρτας

Δεν χρειάζεται πλέον να βγαίνετε έξω υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες,  προκειμένου να δείτε αν η γκαραζόπορτά σας είναι κλειστή. Με το πάτημα ενός πλήκτρου το χρώμα της λυχνίας LED στο τηλεχειριστήριο HS 5 BS σας δείχνει τη θέση της πόρτας. Αν θέλετε, με ένα ακόμη πάτημα του πλήκτρου *** η πόρτα κλείνει. Ο χειρισμός της πόρτας δεν ήταν ποτέ πιο άνετος και πιο ασφαλής.

***  Σε περίπτωση χειρισμού χωρίς οπτική επαφή με την πόρτα, απαιτείται ένα πρόσθετο φωτοκύτταρο


Βραβευμένη σχεδίαση

Βραβευμένη σχεδίαση

Τα αποκλειστικά τηλεχειριστήρια BiSecur ξεχωρίζουν για τη σχεδίαση σε μαύρο ή λευκό και το κομψό σχήμα, που εφαρμόζει ιδιαίτερα άνετα στο χέρι.
Τα τηλεχειριστήρια Hörmann BiSecur με προαιρετική γυαλιστερή επιφάνεια σε όψη λάκας πιάνου βραβεύτηκαν με το reddot design award για την αποκλειστική σχεδίασή τους.

Απεικόνιση: τηλεχειριστήριο HS 5 BS με σταθμό τηλεχειριστηρίου (προαιρετικά).

Κατάλογοι
Βίντεο
Garagentor-Antriebe - Beruhigend Sicher

Μηχανισμοί κίνησης γκαραζόπορτας - Καθησυχαστική ασφάλεια

Garagentor-Antrieb SupraMatic

Μηχανισμός κίνησης γκαραζόπορτας SupraMatic - Η μονομαχία

BiSecur - Funksystem mit zertifizierter Sicherheit

Ασύρματο σύστημα BiSecur της Hörmann: Ασφάλεια, άνεση, αποκλειστικότητα