πλευρική σπαστή πόρτα

Ανακαλύψτε το θαύμα χώρου

Οι πλευρικές σπαστές γκαραζόπορτες της Hörmann αποτελούν την ιδανική λύση για ιδιαίτερες περιπτώσεις τοποθέτησης: σε αντίθεση με τις μονοκόμματες, τις σπαστές και τις γκαραζόπορτες ρολό, αυτή η γκαραζόπορτα δεν ανοίγει προς τα πάνω αλλά προς το πλάι. Ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα, όταν για παράδειγμα η οροφή του γκαράζ πρέπει να παραμείνει ελεύθερη για την αποθήκευση αντικειμένων (σανίδων του σερφ) ή όταν το φύλλο της πόρτας δεν μπορεί να ανοίξει ή να στερεωθεί κάτω από την οροφή για τεχνικούς λόγους (λοξή στέγη, χαμηλό πρέκι, σωλήνες αποχέτευσης).

Καλοί λόγοι για να επιλέξετε την πλευρική σπαστή πόρτα HST της Hörmann

Χαμηλό βάρος, αθόρυβη λειτουργία, ακρίβεια

Χαμηλό βάρος, αθόρυβη λειτουργία, ακρίβεια

Διπλοί οδηγοί

Τα πάνελ με αφρό PU πάχους 42 mm οδηγούνται πάνω με ανθεκτικούς διπλούς οδηγούς και κάτω σε μια στρογγυλεμένη ράγα εδάφους με ασφάλεια και ακρίβεια. Η ανοιχτή κατασκευή στα δύο άκρα επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό της ράγας εδάφους.

Αξιόπιστος

Αξιόπιστος

Προστασία δακτύλων εσωτερικά και εξωτερικά

Το ιδανικά προσαρμοσμένο σχήμα των τμημάτων πόρτας στις ενώσεις πάνελ και των μεντεσέδων εμποδίζει την ενσφήνωση των δακτύλων.

Διπλή διακοπή λειτουργίας

Η αξιόπιστη διακοπή λειτουργίας επενεργεί τόσο κατά το άνοιγμα όσο και κατά το κλείσιμο της πόρτας. Όταν παρουσιάζονται απρόσμενα εμπόδια στην περιοχή ανοίγματος και στον οδηγό τοίχου, η πόρτα σταματά αμέσως.

Έτσι προστατεύονται τα άτομα από τυχόν τραυματισμούς και δεν προκαλούνται ζημιές σε οχήματα ή αντικείμενα.
Άνεση

Άνεση

Πιο γρήγορη είσοδος στο γκαράζ

Και για τη διέλευση ατόμων οι πλευρικές σπαστές πόρτες μπορούν επίσης να ανοίγουν μερικώς γρήγορα και εύκολα. Έτσι έχετε πιο γρήγορη πρόσβαση στο γκαράζ, π.χ. για να πάρετε το ποδήλατό σας.

Μεγαλύτερη άνεση με αυτόματο μερικό άνοιγμα

Σε πόρτες με μηχανισμό κίνησης το πλάτος της διέλευσης πεζών μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με τις ανάγκες.

Ο χειρισμός γίνεται με τηλεχειριστήριο ή μέσω του προαιρετικού πόμολου με ασύρματη μονάδα.
Ασφαλής

Ασφαλής

Μηχανική αρπάγη

Οι σπαστές γκαραζόπορτες Hörmann με αυτοματισμό είναι απαραβίαστες - οι απρόσκλητοι επισκέπτες δεν έχουν καμιά ελπίδα. Όταν η γκαραζόπορτα είναι κλειστή, η αρπάγη κλειδώνει αμέσως αυτόματα και ερμητικά στον οδηγό του μηχανισμού, κάνοντας την παραβίαση με λοστό αδύνατη.

Αυτή η πατενταρισμένη ασφάλιση πόρτας λειτουργεί καθαρά μηχανικά και συνεπώς παραμένει ενεργή ακόμη και σε διακοπές ρεύματος, σε αντίθεση με τους μηχανισμούς κίνησης του ανταγωνισμού. Επιπλέον συνδέουν δύο άγκιστρα στο πλάι της πόρτας το άκρο του φύλλου πόρτας σταθερά με την πλευρική κάσα.
Ασύρματο σύστημα BiSecur με πιστοποιημένη ασφάλεια

Ασύρματο σύστημα BiSecur με πιστοποιημένη ασφάλεια

Το αμφίδρομο και ιδιαίτερα ασφαλές κρυπτογραφημένο ασύρματο σύστημα BiSecur αποτελεί τεχνολογία του μέλλοντος για τον άνετο και ασφαλή χειρισμό μηχανισμών κίνησης γκαραζοπορτών, αυλοπορτών, πορτών, φωτισμού και πολλών ακόμη.

Η νέα, εξαιρετικά ασφαλής διαδικασία κρυπτογράφησης BiSecur της Hörmann με σταθερή εμβέλεια χωρίς παρεμβολές σας δίνει την αίσθηση ασφάλειας ότι κανένας ξένος δεν μπορεί να αντιγράψει το ασύρματο σήμα σας. Ο έλεγχος και η πιστοποίηση έχει γίνει από τους ειδικούς σε θέματα ασφαλείας του πανεπιστημίου Ruhr του Bochum.
Χρήσιμη λειτουργία εύρεσης της θέσης της πόρτας

Χρήσιμη λειτουργία εύρεσης της θέσης της πόρτας

Δεν χρειάζεται πλέον να βγαίνετε έξω υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες,  προκειμένου να δείτε αν η γκαραζόπορτά σας είναι κλειστή. Με το πάτημα ενός πλήκτρου το χρώμα της λυχνίας LED στο τηλεχειριστήριο HS 5 BS σας δείχνει τη θέση της πόρτας. Αν θέλετε, με ένα ακόμη πάτημα του πλήκτρου *** η πόρτα κλείνει. Ο χειρισμός της πόρτας δεν ήταν ποτέ πιο άνετος και πιο ασφαλής.

***  Σε περίπτωση χειρισμού χωρίς οπτική επαφή με την πόρτα, απαιτείται ένα πρόσθετο φωτοκύτταρο


Βραβευμένη σχεδίαση

Βραβευμένη σχεδίαση

Τα αποκλειστικά τηλεχειριστήρια BiSecur ξεχωρίζουν για τη σχεδίαση σε μαύρο ή λευκό και το κομψό σχήμα, που εφαρμόζει ιδιαίτερα άνετα στο χέρι.
Τα τηλεχειριστήρια Hörmann BiSecur με προαιρετική γυαλιστερή επιφάνεια σε όψη λάκας πιάνου βραβεύτηκαν με το reddot design award για την αποκλειστική σχεδίασή τους.

Απεικόνιση: τηλεχειριστήριο HS 5 BS με σταθμό τηλεχειριστηρίου (προαιρετικά).

Κατάλογοι
Βίντεο
Garagentor-Antriebe - Beruhigend Sicher

Μηχανισμοί κίνησης γκαραζόπορτας - Καθησυχαστική ασφάλεια

Garagentor-Antrieb SupraMatic

Μηχανισμός κίνησης γκαραζόπορτας SupraMatic - Η μονομαχία

BiSecur - Funksystem mit zertifizierter Sicherheit

Ασύρματο σύστημα BiSecur της Hörmann: Ασφάλεια, άνεση, αποκλειστικότητα