Ταχυκίνητες πόρτες

Ταχυκίνητες πόρτες - στάνταρ με σύστημα ελέγχου FU

Οι ταχυκίνητες πόρτες Hörmann χρησιμοποιούνται σε εσωτερικούς χώρους και ως εξωτερικό κλείσιμο για τη βελτιστοποίηση της κυκλοφορίας, για τη βελτίωση του κλίματος χώρου και την εξοικονόμηση ενέργειας. Το πρόγραμμα προϊόντων Hörmann περιλαμβάνει κατακόρυφα και οριζόντια ανοιγόμενες, διαφανείς πόρτες με εύκαμπτη κουρτίνα, επίσης σε συνδυασμό με σπαστές γκαραζόπορτες και κλειστά ρολά καθώς και ισχυρές και φιλικές στη συντήρηση πόρτες με σπιράλ οδηγό με λεία προφίλ αλουμινίου.

Οι πόρτες καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος των εξωτερικών επιφανειών στα βιομηχανικά κτίρια. Έτσι κρύβουν μεγάλο δυναμικό εξοικονόμησης ενέργειας – πληροφορίες για τιμές αποσβέσεις και πρόσθετους εξοπλισμούς παρέχονται στον οδηγό εξοικονόμησης ενέργειας Hörmann.

Καλοί λόγοι για να επιλέξετε ταχυκίνητες πόρτες Hörmann

Στάνταρ ασφάλεια

Στάνταρ ασφάλεια

Ασφάλεια χωρίς σημεία επαφής

Το φωτόπλεγμα ασφαλείας που είναι ενσωματωμένο στα πλευρικά συμπληρώματα επιτηρεί το επίπεδο κλεισίματος του φύλλου πόρτας μέχρι
ένα ύψος 2500 mm. Με το φωτόπλεγμα ασφαλείας πληρούνται οι απαιτήσεις ασφαλείας
κατά DIN EN 13241-1.

Επιπλέον εγκαταστάσεις στην πόρτα γίνονται περιττές (π.χ. πρεσοστάτης ή φωτοκύτταρο). Επωφεληθείτε από την αυξημένη ασφάλεια και την ιδιαίτερα εύκολη τοποθέτηση και συντήρηση της ταχυκίνητης πόρτας.
Βελτιστοποιημένες διαδικασίες λειτουργίας

Βελτιστοποιημένες διαδικασίες λειτουργίας

Μεγάλη διάρκεια ζωής και υψηλή αποδοτικότητα

Το σύστημα ελέγχου μετατροπέα συχνότητας που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό ανακουφίζει ολόκληρο τον μηχανισμό πόρτας και εγγυάται μια αθόρυβη κίνηση της πόρτας με μηδαμινές φθορές.

Χάρη στην υψηλή ταχύτητα ανοίγματος και κλεισίματος βελτιστοποιούνται οι διαδικασίες λειτουργίας και μειώνονται οι απώλειες θερμότητας. Επιπλέον ολόκληρος ο μηχανισμός πόρτας ανακουφίζεται χάρη στην ομαλή εκκίνηση και επιβράδυνση αυξάνοντας έτσι σημαντικά τη διάρκεια ζωής της πόρτας. Σε βαριές, μονωμένες πόρτες η κίνηση της πόρτας υποστηρίζεται από ελατήρια και σε ταχυκίνητες σπαστές γκαραζόπορτες με έναν οδηγό H και V μέσω μη φθειρόμενων αντίβαρων.
Αποτελεσματική θερμομόνωση

Αποτελεσματική θερμομόνωση

Χαλύβδινα πάνελ με ομοιόμορφη πλήρωση αφρού

Τα διπλού τοιχώματος πάνελ θερμού γαλβανισμού με πλήρωση στερεού αφρού πολυουρεθάνης προσφέρουν μια ιδιαίτερα υψηλή θερμομόνωση. Οι πόρτες διατίθενται στην βασική έκδοση σε χρώμα λευκό αλουμινίου (RAL 9006). Στην εξωτερική πλευρά
ξεχωρίζει το λεπτό γραμμικό προφίλ με επιφάνεια Micrograin, στην εσωτερική πλευρά τα πάνελ διαθέτουν ανάγλυφη επιφάνεια Stucco.

Αυξημένη θερμομόνωση με ThermoFrame

Θερμαινόμενες αίθουσες χρειάζονται καλά μονωμένες ταχυκίνητες πόρτες. Το ThermoFrame διαχωρίζει το πλευρικό συμπλήρωμα από το δομικό στοιχείο. Ο θερμικός διαχωρισμός με πρόσθετα λάστιχα βελτιώνει τη θερμομόνωση κατά έως 15 % και τοποθετείται εύκολα και γρήγορα. Το ThermoFrame διατίθεται προαιρετικά σε πόρτες με πάνελ πάχους 42 mm και 67 mm. Στις πόρτες Iso Speed Cold 100 περιλαμβάνεται ήδη στον βασικό εξοπλισμό.
Καλή ορατότητα - για πάντα

Καλή ορατότητα - για πάντα

Προαιρετικά τζάμια

Το τζάμι Duratec εγγυάται παρά την υψηλή καταπόνηση στο σκληρό βιομηχανικό περιβάλλον υψηλή αντοχή στα γδαρσίματα. Η ειδική επιφανειακή επίστρωση σε ποιότητα προβολέων αυτοκινήτου προστατεύει το τζάμι από γδαρσίματα και ίχνη καθαρισμού.

Σε πόρτες με μόνωση 67 mm τα πλαίσια παραθύρων αλουμινίου είναι διαθέσιμα σε θερμικά διαχωρισμένη έκδοση με 3πλό τζάμι. Πόρτες με μόνωση 42 mm παραδίδονται με 2πλό τζάμι.

Οι λωρίδες τζαμιών στην εσωτερική πλευρά επιτρέπουν την εύκολη και γρήγορη αντικατάσταση των ελαττωματικών τζαμιών.
SmartControl

SmartControl

Χάρη στο SmartControl έχουμε ανά πάσα στιγμή τη δυνατότητα για διεξαγάγουμε τεχνική ανάλυση του συστήματος ελέγχου ταχυκίνητης πόρτας. Σε περίπτωση μηνυμάτων βλάβης έχουμε πρόσβαση στις σημαντικότερες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο μέσω μιας online πύλης που μας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε άμεσα το σφάλμα. Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείτε χρήματα χάρη στα λιγότερα και συντομότερα service και επωφελείστε από τις μειωμένες και συντομότερες διακοπές λειτουργίας, καθώς τα φθαρμένα εξαρτήματα θα μπορούν να αντικαθίστανται έγκαιρα.

Κατάλογοι
Βίντεο

Ταχυκίνητες πόρτες: Τελικό προφίλ SoftEdge - Χωρίς διακοπή μετά από πρόσκρουση

HS 7030 PU - Η γρήγορη σπιράλ πόρτα