Πόρτες κοινοχρήστων γκαράζ

Πόρτες κοινοχρήστων γκαράζ - Πολλές εκδόσεις, μία ποιότητα

Τέλεια αποδοτικότητα, μόνιμη ασφάλεια λειτουργίας και ατόμων καθώς και εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία, ακόμα και σε υψηλή συχνότητα χρήσης, αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά της πόρτας κοινόχρηστων γκαράζ.

Η ανοιγόμενη μονοκόμματη πόρτα N 500 ενδείκνυται για διπλά γκαράζ στον ιδιωτικό τομέα και για κοινόχρηστα γκαράζ με έως 25 θέσεις στάθμευσης.

Η μονοκόμματη γκαραζόπορτα ET 500 προεξέχει κατά το άνοιγμα και κλείσιμο μόνο κατά έως 40 mm και έτσι είναι ιδανική για κοινόχρηστα γκαράζ π.χ. ακόμα και σε πεζοδρόμια.
Η κατασκευή της συρόμενης πόρτας ST 500 διαθέτει επιπλέον μικρό βάθος τοποθέτησης στην περιοχή του πρεκιού.

Η ταχυκίνητη σπαστή γκαραζόπορτα με μικρομορφοποιημένη επιφάνεια αναβαθμίζει το άνοιγμα και είναι εξαιρετικά γρήγορη.

Οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες ενδείκνυνται ιδίως για στιβαρές κατασκευές, ενώ χάρη στον απλό χειρισμό αποτελούν μια ασφαλή πόρτα για τις θέσεις στάθμευσης κοινόχρηστων γκαράζ. Οι διάφορες λύσεις εξαερισμού διασφαλίζουν τον καλύτερο δυνατό αερισμό του γκαράζ σας.

Τα κλειστά και δικτυωτά ρολά
είναι ιδιαίτερα στιβαρά χάρη στην απλή κατασκευή τους. Η συμπαγής σπείρα καταλαμβάνει μικρό χώρο στην περιοχή του πρεκιού. Σε εξαιρετικά στενές συνθήκες χώρου είναι επίσης δυνατή η εξωτερική τοποθέτηση.
Όλοι οι τύποι πορτών προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα σχεδίων και τη δυνατότητα εξατομικευμένης διαμόρφωσης.

Καλοί λόγοι για να επιλέξετε πόρτες κοινόχρηστων γκαράζ Hörmann

Αθόρυβη λειτουργία πόρτας ακόμα και σε υψηλή συχνότητα

Αθόρυβη λειτουργία πόρτας ακόμα και σε υψηλή συχνότητα

Διπλοί οδηγοί στον σιδηρόδρομο και οδηγοί με ένσφαιρα έδρανα διασφαλίζουν την ομαλή, αθόρυβη και απολύτως ακριβή κίνηση της πόρτας – ακόμα και στη συνεχή λειτουργία. Η μονοκόμματη γκαραζόπορτα ET 500 και η συρόμενη πόρτα ST 500 σχεδιάστηκαν για διάρκεια ζωής τουλάχ. 250000 κύκλων πόρτας, η μονοκόμματο γκαραζόπορτα N 500 προαιρετικά με ενισχυμένο πακέτο ελατηρίων για τουλάχ. 100000.

Κατασκευαστικά καλή περιμετρική ασφάλεια

Κατασκευαστικά καλή περιμετρική ασφάλεια

Η ανοιχτή κατασκευή με αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ φύλλου πόρτας και δομικού στοιχείου προσφέρει στις πλευρικές και κάτω ακμές αξιόπιστη προστασία από τραυματισμούς των δακτύλων. Ένα ειδικά διαμορφωμένο προφίλ EPDM προστατεύει την ακμή κλεισίματος του φύλλου πόρτας. Στη μονοκόμματη γκαραζόπορτα ET 500 και στη συρόμενη πόρτα ST 500 ένα ενσωματωμένο φωτοκύτταρο ασφαλίζει επιπλέον την περιοχή ανοίγματος της πόρτας.

Ελεγμένος συνδυασμός πόρτας και μηχανισμού κίνησης

Ελεγμένος συνδυασμός πόρτας και μηχανισμού κίνησης

Όλες οι διπλές γκαραζόπορτες και πόρτες κοινόχρηστων γκαράζ ελέγχονται και πιστοποιούνται πάντα μαζί με τους αντίστοιχης μηχανισμούς κίνησης από ανεξάρτητα, διαπιστευμένα ινστιτούτα. Έτσι διασφαλίζεται, ότι ο συνδυασμός πόρτας και μηχανισμού κίνησης λειτουργία σωστά και με ασφάλεια. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, όταν η πόρτα είναι τοποθετημένη σε δημόσιους χώρους όπως υπόγεια και κοινόχρηστα γκαράζ.

Πρακτικές ανθρωποθυρίδες και πλαϊνές πόρτες

Πρακτικές ανθρωποθυρίδες και πλαϊνές πόρτες

Οι διπλές γκαραζόπορτες και πόρτες κοινόχρηστων γκαράζ διατίθενται προαιρετικά και με πρακτική ανθρωποθυρίδα ή με πλαϊνές πόρτες στη ίδια εμφάνιση.
Η διάταξη των ανθρωποθυρίδων μπορεί να είναι αριστερά, δεξιά ή στη μέση. Ο μηχανισμούς επαναφοράς περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό.

Ασύρματο σύστημα BiSecur με πιστοποιημένη ασφάλεια

Ασύρματο σύστημα BiSecur με πιστοποιημένη ασφάλεια

Το αμφίδρομο και ιδιαίτερα ασφαλές κρυπτογραφημένο ασύρματο σύστημα BiSecur αποτελεί τεχνολογία του μέλλοντος για τον άνετο και ασφαλή χειρισμό μηχανισμών κίνησης γκαραζοπορτών, αυλοπορτών, πορτών, φωτισμού και πολλών ακόμη.

Η νέα, εξαιρετικά ασφαλής διαδικασία κρυπτογράφησης BiSecur της Hörmann με σταθερή εμβέλεια χωρίς παρεμβολές σας δίνει την αίσθηση ασφάλειας ότι κανένας ξένος δεν μπορεί να αντιγράψει το ασύρματο σήμα σας. Ο έλεγχος και η πιστοποίηση έχει γίνει από τους ειδικούς σε θέματα ασφαλείας του πανεπιστημίου Ruhr του Bochum.
Χρήσιμη λειτουργία εύρεσης της θέσης της πόρτας

Χρήσιμη λειτουργία εύρεσης της θέσης της πόρτας

Δεν χρειάζεται πλέον να βγαίνετε έξω υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες προκειμένου να δείτε αν η πολύσπαστη πόρτα οροφής RollMatic OD είναι κλειστή. Με το πάτημα ενός πλήκτρου το χρώμα της λυχνίας LED στο τηλεχειριστήριο HS 5 BS σας δείχνει τη θέση της πόρτας. Αν θέλετε, με ένα ακόμη πάτημα του πλήκτρου *** η πόρτα κλείνει. Ο χειρισμός της πόρτας δεν ήταν ποτέ πιο άνετος και πιο ασφαλής.


*** Σε περίπτωση χειρισμού χωρίς οπτική επαφή με την πόρτα, απαιτείται ένα πρόσθετο φωτοκύτταρο

Βραβευμένη σχεδίαση

Βραβευμένη σχεδίαση

Τα αποκλειστικά τηλεχειριστήρια BiSecur ξεχωρίζουν για τη σχεδίαση σε μαύρο ή λευκό και το κομψό σχήμα, που εφαρμόζει ιδιαίτερα άνετα στο χέρι.
Τα τηλεχειριστήρια Hörmann BiSecur με προαιρετική γυαλιστερή επιφάνεια σε όψη λάκας πιάνου βραβεύτηκαν με το reddot design award για την αποκλειστική σχεδίασή τους.

Απεικόνιση: τηλεχειριστήριο HS 5 BS με σταθμό τηλεχειριστηρίου (προαιρετικά).