Κλειστά και δικτυωτά ρολά

Κλειστά και δικτυωτά ρολά - αποδοτικά, στιβαρά και αξιόπιστα

Τα κλειστά και δικτυωτά ρολά Hörmann από αλουμίνιο και χάλυβα είναι ιδιαίτερα αποδοτικά χάρη στην έξυπνα απλή κατασκευή και στα λίγα εξαρτήματα που διαθέτουν. Είναι τα κατάλληλα τελειώματα για καθημερινή λειτουργία. Τα κλειστά και δικτυωτά ρολά δεν καταλαμβάνουν σχεδόν καθόλου χώρο πέρα από το άνοιγμα. Τυλίγονται σε συμπαγείς μονάδες πίσω από το πρέκι. Πλευρικά και στην περιοχή της οροφής δεν χάνεται πολύτιμη επιφάνεια.

Η υψηλή εξειδίκευση της Hörmann στην κατασκευή κλειστών και δικτυωτών ρολών ξεπερνά κατά πολύ τον συνήθη βαθμό. Η υλοποίηση ειδικών λύσεων αποτελεί καθημερινή υπόθεση για την αποδοτική ομάδα μας.

Χάρη στη συμπαγή κατασκευή τους με μέγ. απαιτούμενο ύψος πρεκιού ή βάθος τοποθέτησης τα 335 mm τα δικτυωτά ρολά RollMatic είναι ιδανικά για μικρά καταστήματα με στενότητα χώρου.

Οι πόρτες καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος των εξωτερικών επιφανειών στα βιομηχανικά κτίρια. Έτσι κρύβουν μεγάλο δυναμικό εξοικονόμησης ενέργειας – πληροφορίες για τιμές αποσβέσεις και πρόσθετους εξοπλισμούς παρέχονται στον οδηγό εξοικονόμησης ενέργειας Hörmann.

Καλοί λόγοι για να επιλέξετε κλειστά και δικτυωτά ρολά της Hörmann

Καινοτόμος τεχνολογία ελατηρίου έλξης

Καινοτόμος τεχνολογία ελατηρίου έλξης

Ασφάλεια και αξιοπιστία

Το χειροκίνητο άνοιγμα και κλείσιμο της πόρτας διευκολύνεται σαφώς με την τεχνολογία ελατηρίου έλξης. Κλειστά / δικτυωτά ρολά SB και TGT μεγέθους έως 6000 × 4500 mm μπορούν έτσι να κινούνται με ελάχιστη δύναμη. Σε κλειστά / δικτυωτά ρολά με προαιρετικό μηχανισμό κίνησης, η τεχνολογία ελατηρίου έλξης προστατεύει το μηχανισμό της πόρτας και τον μηχανισμό κίνησης.

Υψηλή ασφάλεια χωρίς αισθητήρες στην κουρτίνα ρολού

Υψηλή ασφάλεια χωρίς αισθητήρες στην κουρτίνα ρολού

Στάνταρ περιορισμός ισχύος στο WA 300 R S4 / WA 300 AR S4

Σε συνδυασμό με τους μηχανισμούς κίνησης τα κλειστά / δικτυωτά ρολά SB και TGT ξεχωρίζουν χάρη στην υψηλή ασφάλεια κατά το άνοιγμα και κλείσιμο.

Λόγω του στάνταρ περιορισμού ισχύος προς την κατεύθυνση "ανοίγματος πόρτας" και "κλεισίματος πόρτας" δεν απαιτείται εγκατάσταση ενός πρεσοστάτη και μιας ασφάλειας πιασίματος στις περισσότερες παραλλαγές κουρτίνας και μεγέθη, ώστε να πληρούνται οι απαιτήσεις του DIN EN 12453. Επιπλέον η πόρτα χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση, αφού δεν υπάρχουν αισθητήρες με επιρρεπές στη φθορά σπιράλ καλώδιο στην κουρτίνα ρολού.
Γρήγορο, ομαλό και ασφαλές άνοιγμα πόρτας

Γρήγορο, ομαλό και ασφαλές άνοιγμα πόρτας

Πακέτο εξοπλισμού S6 με μηχανισμό κίνησης FU και σύστημα ελέγχου

Βελτιώστε τις διαδικασίες στην επιχείρησή σας και μειώστε τις απώλειες θερμότητας με το προαιρετικό πακέτο εξοπλισμού S6 συμπ. μηχανισμού κίνησης FU για το κλειστό ρολό DD με κουρτίνα Decotherm. Η πόρτα ανοίγει με έως 1,1 m/s – σχεδόν εξίσου γρήγορα με μια ταχυκίνητη πόρτα. Άλλα πλεονεκτήματα: οι διαστάσεις τοποθέτησης καθώς και το κόστος αγοράς και λειτουργίας είναι σημαντικά χαμηλότερα συγκριτικά με μια ταχυκίνητη πόρτα.

Χάρη στην ομαλή εκκίνηση και στον ομαλό τερματισμό η πόρτα κινείται ιδιαίτερα ομαλά παρά τη μεγάλη ταχύτητα – έτσι ανακουφίζεται ο μηχανισμός πόρτας και αυξάνεται η διάρκεια ζωής της πόρτας. Ένα φωτόπλεγμα στον σιδηρόδρομο εγγυάται την αναγκαία υψηλή ασφάλεια και είναι ανθεκτικό στη φθορά και σε ζημιές.
Χρήσιμες λεπτομέρειες για μεγάλη διάρκεια ζωής

Χρήσιμες λεπτομέρειες για μεγάλη διάρκεια ζωής

Καλά μελετημένη κατασκευή με χοάνη εισόδου και άγκιστρο ασφαλείας

Η χοάνη εισόδου του κλειστού ρολού DD μειώνει αποτελεσματικά τη φθορά στην κουρτίνα ρολού. Αν χρειαστεί μπορείτε να αντικαταστήσετε εύκολα τη χοάνη. Συχνά οι καινοτομίες μας εξυπηρετούν περισσότερες λειτουργίες ταυτόχρονα.

Τα άγκιστρα ασφαλείας στις κουρτίνες των κλειστών ρολών π.χ. προστατεύουν την πόρτα σας από ζημιές λόγω φορτίου ανέμου. Ταυτόχρονα προσφέρουν εξαιρετική αντιδιαρρηκτική προστασία, αφού τα προφίλ δεν μπορούν να πιεστούν εύκολα έξω από τον οδηγό.
Κατάλογοι