Βιομηχανικές σπαστές πόρτες

Η σειρά βιομηχανικών σπαστών πορτών της Hörmann με μοναδική ποικιλία

Οι σπαστές γκαραζόπορτες ανοίγουν κατακόρυφα και δημιουργούν έτσι χώρο μπροστά και πίσω από την πόρτα. Τα τμήματα των πορτών ακινητοποιούνται επίπεδα κάτω από την οροφή, κατακόρυφα πάνω από το άνοιγμα ή την οροφή. Οι σπαστές γκαραζόπορτες της σειράς 50 από χάλυβα, συνδυασμό χάλυβα/αλουμινίου ή αλουμίνιο ξεχωρίζουν με τη μοναδική ποικιλία σχεδίων, την κορυφαία σχεδίαση και την πιστοποιημένη ασφάλεια. Οι συμπαγές σπαστές γκαραζόπορτες στοιβάζουν τα επιμέρους πάνελ κατακόρυφα ακριβώς πίσω από το πρέκι. Το μικρό βάθος ώθησης είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε αίθουσες με θόλους οροφής, γυάλινες οροφές και προσόψεις.

Οι πόρτες καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος των εξωτερικών επιφανειών στα βιομηχανικά κτίρια. Έτσι κρύβουν μεγάλο δυναμικό εξοικονόμησης ενέργειας - πληροφορίες για τιμές αποσβέσεις και πρόσθετους εξοπλισμούς παρέχονται στον οδηγό εξοικονόμησης ενέργειας Hörmann.

Καλοί λόγοι για να επιλέξετε βιομηχανικές σπαστές πόρτες της Hörmann

Καλή ορατότητα - για πάντα

Καλή ορατότητα - για πάντα

Υψηλή αντοχή στα γδαρσίματα

Οι πόρτες με πλαστικό τζάμι DURATEC αντέχουν στην έντονη καταπόνηση στο σκληρό βιομηχανικό περιβάλλον. Μια ειδική επιφανειακή επίστρωση σε ποιότητα προβολέων αυτοκινήτου  προστατεύει το τζάμι από γδαρσίματα και ίχνη καθαρισμού.

Στάνταρ, χωρίς επιπλέον χρέωση, σε όλες τις σπαστές πόρτες με διάφανο πλαστικό τζάμι.

Αποτελεσματική θερμομόνωση

Αποτελεσματική θερμομόνωση

ThermoFrame

Οι θερμαινόμενες αίθουσες χρειάζονται πόρτες με καλή θερμομόνωση. Οι βιομηχανικές σπαστές πόρτες της Hörmann διατίθενται προαιρετικά με σύνδεση κάσας ThermoFrame για θερμικό διαχωρισμό της κάσας και του τοίχου. Τα λάστιχα στις δύο πλευρές της πόρτας και ένα διπλό λάστιχο στο πρέκι προστατεύουν από την απώλεια θερμότητας ή ψύχους. Έτσι η τιμή θερμομόνωσης αυξάνεται έως 21 %.

Πρακτικές λύσεις

Πρακτικές λύσεις

Ανθρωποθυρίδα χωρίς κατώφλι

Η ανθρωποθυρίδα διευκολύνει τη διέλευση ατόμων με ένα εξαιρετικά επίπεδο κατώφλι ανοξείδωτου χάλυβα. Σε πόρτες έως 5500 mm πλάτος το κατώφλι έχει ύψος στο μέσον μόνο 10 mm και στα άκρα 5 mm. Ο κίνδυνος πτώσης μειώνεται αισθητά και διευκολύνεται η διέλευση με τροχούς. Υπό ορισμένες συνθήκες οι ανθρωποθυρίδες Hörmann μπορούν να τοποθετηθούν χωρίς κατώφλι ως έξοδοι κινδύνου και για τη διέλευση ατόμων με ειδικές ανάγκες.

 

 

Ασύρματη επιτήρηση πόρτας

Ασύρματη επιτήρηση πόρτας

προπορευόμενο φωτοκύτταρο χωρίς πρόσθετη χρέωση

Οι βιομηχανικές σπαστές πόρτες Hörmann με μηχανισμούς κίνησης WA 400 και ITO 400 διαθέτουν στη βασική έκδοση έναν αυτοελεγχόμενο πρεσοστάτη με οπτικούς αισθητήρες. Χωρίς πρόσθετη χρέωση μπορείτε να επιλέξετε και το προπορευόμενο φωτοκύτταρο VL 1 για την ασύρματη επιτήρηση της πλευράς κλεισίματος της πόρτας.

Κατάλογοι
Βίντεο

Κρύσταλλα DURATEC - μέγιστη ανθεκτικότητα στις γρατσουνιές