Σχετικά με την εταιρεία μας
>  Σχετικά με την εταιρεία μας

Σχετικά με την εταιρεία μας

Στην σημερινή αγορά των δομικών στοιχείων οι πόρτες, οι κάσες και οι μηχανισμοί κίνησης έχουν κοινό σημείο αναφοράς το όνομα Hörmann. Εδώ ο Όμιλος Hörmann αποτελεί τον κορυφαίο κατασκευαστή στην Ευρώπη.

Ο στόχος αυτός επιτεύχθηκε ύστερα από δεκαετίες συνεχούς ανάπτυξης μιας οικογενειακής επιχείρησης με αξίες την καινοτομία, την εγγυημένη ποιότητα και την αμεσότητα με τον πελάτη.

Ο όμιλος Hörmann διοικείται σήμερα από την τρίτη και τέταρτη γενιά, τον εγγονό και τα δισέγγονα του ιδρυτή της εταιρείας August Hörmann. Προσωπικά ευθυνόμενοι εταίροι είναι οι Thomas J. Hörmann, Martin J. Hörmann και Christoph Hörmann.


Hormann Hellas επε

Η Ηormann Hellas ιδρύθηκε το 2009 μετά από 35 χρόνια ισχυρής παρουσίας στην Ελλάδα μέσω αντιπροσώπων.
Ευρίσκεται στην Λεωφ. Αγ. Μαρίνας 30 , στην βιομηχανική ζώνη στο Κορωπί  σε μία έκταση 3600 τμ, εκ των οποίων   500 τμ είναι αποθηκευτικοί χώροι,  100 τμ είναι γραφεία και 120 τμ είναι εκθεσιακός/εκπαιδευτικός χώρος.
Απασχολούνται μονίμως πέντε άτομα στα γραφεία και έξη  εξωτερικοί συνεργάτες για τοποθετήσεις και συντήρηση ενώ το δίκτυο πωλήσεων καλύπτει όλη την Ελλάδα με 15  σταθερούς συνεργάτες στις μεγάλες πόλεις οι οποίοι διαθέτουν εκθεσιακούς χώρους με τα προϊόντα μας καθώς και 40 περίπου τοπικούς  συνεργάτες στις μικρότερες πόλεις και τα νησιά.


Πρωτοποριακά προϊόντα

Πρωτοποριακά προϊόντα

Τα θεμέλια για τη σημερινή επιχείρηση δημιουργήθηκαν τον τελευταίο αιώνα τη δεκαετία του 50 με τη βιομηχανική κατασκευή μιας πρωτοποριακής μονοκόμματης γκαραζόπορτας, της γκαραζόπορτας Berry.

Κάθετα ανοιγόμενες σπαστές γκαραζόπορτες που εξοικονομούν χώρο για γκαράζ αλλά και για βιομηχανική και εμπορική χρήση χαράσσουν τη δεκαετία του 1960 μια καινοτόμο ανάπτυξη.

Από τότε η γκάμα προϊόντων διευρύνεται συνεχώς. Σήμερα περιλαμβάνει εκτός από τα κλασικά μοντέλα και ρολά, πτυσσόμενες πόρτες, πόρτες πυρασφαλείας και ταχυκίνητες πόρτες, μηχανισμούς κίνησης πορτών και συστήματα ελέγχου καθώς και συστήματα τεχνολογίας φορτοεκφόρτωσης, πυροφραγμούς και καπνοφραγμούς, πόρτες εισόδου και εσωτερικές πόρτες, στέγαστρα και κάσες.


Διεθνής ανάπτυξη

Διεθνής ανάπτυξη

Ο όμιλος Hörmann είναι κορυφαίος στην Ευρώπη όσον αφορά την κατασκευή πορτών. Περισσότερα από 15 εκατομμύρια πόρτες κατασκευάστηκαν και παραδόθηκαν ανά τον κόσμο από την ίδρυση της εταιρείας το 1935. Σε 27 εξειδικευμένα εργοστάσια στην Ευρώπη, Βόρια Αμερική και Ασία περισσότεροι από 6.000 συνεργάτες αναπτύσσουν και κατασκευάζουν πόρτες, γκαραζόπορτες, βιομηχανικές πόρτες, κουφώματα και μηχανισμούς κίνησης για χρήση στον ιδιωτικό ή επαγγελματικό τομέα. Έδρα του διεθνώς δραστηριοποιούμενου ομίλου Hörmann είναι η κωμόπολη Steinhagen στην Γερμανία. Η οικογενειακή επιχείρηση σημείωσε κύκλο εργασιών πάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ. Η Hörmann εκπροσωπείται με πάνω από 100 αντιπροσωπείες σε περισσότερες από 40 χώρες, καθώς και σε πάνω από 50 άλλες χώρες με εξουσιοδοτημένους διανομείς.


Κοινωνική και πολιτιστική προσφορά

Από κοινωνική ευθύνη η Hörmann προωθεί έργα κοινωφελών οργανισμών, οι οποίοι βοηθούν άτομα με ειδικές ανάγκες ή χρόνιες παθήσεις.
Πληροφορίες για παλαιότερα και τρέχοντα έργα, που έχουν προωθηθεί από την Hörmann, διατίθενται στη γερμανική και αγγλική γλώσσα στη διεύθυνση www.AmHerzen.de.

 

 


Εγκαταστάσεις παραγωγής του Ομίλου Hörmann

επιχείρηση τοποθεσία
Hörmann KG Amshausen Γερμανία
Hörmann KG Antriebstechnik Γερμανία
Hörmann KG Brandis Γερμανία
Hörmann KG Brockhagen Γερμανία
Hörmann KG Dissen Γερμανία
Hörmann KG Eckelhausen Γερμανία
Hörmann KG Freisen Γερμανία
Hörmann KG Ichtershausen Γερμανία
Hörmann KG Werne Γερμανία
ALUKON KG, Konradsreuth Γερμανία
Seuster KG, Lüdenscheid Γερμανία
Berner Torantriebe KG, Rotenburg Γερμανία
HUGA Hubert Gaisendrees KG, Gütersloh Γερμανία
Schörghuber Spezialtüren KG, Ampfing Γερμανία
Hörmann Alkmaar B.V. Ολλανδία
Hörmann Legnica Sp. zo.o Πολωνία
Tortec Brandschutztor GmbH, Wolfsegg Αυστρία
Garador Ltd., Yeovil Ηνωμένο Βασίλειο
IG Doors Ltd., Cwmbran UK
Tubauto SAS, Sens Γαλλία
PILOMAT s.r.l., Grassobbio Ιταλία
Hörmann Flexon LLC, Burgettstown ΗΠΑ
Hörmann LLC, Montgomery ΗΠΑ
Northwest Door LLC, Puyallup ΗΠΑ
Shakti Hormann Ltd., Karkhana, Secunderabad Ινδία
Hörmann Beijing Door Production Co. Ltd. Κίνα
Hörmann Tianjin Door Production Co. Ltd. Κίνα